شاید شما در دوران نامزدی یا خواستگاری به سر می برید و این برای شما یک سوال بسیار بزرگ است که آیا فرد مقابلتان برای ازدواج و ادامه زندگی مناسب است ؟
در هر موقعیتی که هستید بررسی کردن شرایط اصلا کار نادرستی نیست. بهتر است شما این سوالات را مطالعه کنید و پاسخ مناسب را برای رسیدن به هدف مشخص خود یعنی ازدواج و داشتن رابطه بهتر مطالعه کنید.
۱- بهتر شدن یا بدتر شدن
آیا همسرتان شما را برای بهتر شدن در موقعیت خودتان تشویق می کند و یا با محدود کردن شما احساس امنیت بهتری می کند
۲- آیا واقعا یکدیگر را قبول می کنید ؟
همواره چیزهایی در زندگی شما در مورد دیگران وجود دارد که شما خواهان تغییر آنها در زندگی تان هستید. اما هیچکس نباید در یک وضعیت که احساس ناراحتی می کند باقی بماند و فکر کند که امکان تغییر وجود ندارد. بعنوان یک فرد منحصر به فرد تلاش برای پذیرفته شدن خود بکند.
۳- من چه کسی هستم ؟
چطور شما می توانید بدانید که چگونه فرد مقابل شما برای شما مناسب است ؟ در ابتدا شما باید خودتان را به خوبی بشناسید.
۴- آیا من در این رابطه خوشحال هستم ؟
اگر شما همواره در زندگی مجردی خود فردیناراحت هستید و در خانه مدام پرخاشگری می کنید این بدان معنا نیست که نمی توانید ازدواج کنید. در واقع ازدواج می تواند زندگی شما را تغییر دهد.
۵- آیا من احساس به دام افتادگی می کنم ؟
از خودتان سوال کنید که آیا شما خواهان بودن در این رابطه هستید یا خود را اسیر این رابطه می پندارید؟ بهتر است که شما در این سوال به نتیجه مطلب برسید.
۶- آیا می توانیم با یکدیگر تفریح داشته باشیم ؟
حتما زوج هایی را دیده ای که در پارک مقابل یکدیگر در سکوت کامل می نشینند و حتی برای قدم زدن با یکدیگر اکراه دارند. به این مورد در ازدواج خود توجه داشته باشید.
۷- چرا من در این رابطه قرار گرفته ام ؟
از خودتان بپرسید که آیا شما از روی ترس و تنها ماندن می خواهید ازدواج کنید و یا بخاطر عشق. احترام و اعتماد به نفس ازدواج می کنید ؟
۸- آیا با شریکتان صادق هستید ؟
اگر شما از آن دسته از زوج هایی هستید که با یکدیگر صادق نیستید بهتر است که خودتان را برای داشتن یک رابطه پایدار تغییر دهید .
۹- آیا من با فرد مناسبی ازدواج می کنم ؟
دانستن این مطلب که آیا فرد مقابل شما برای ازدواج شما مناسب است دغدغه بسیاری از زوج های قبل از عروسی است. بهتر است که پاسخ این سوال را پیدا کنید و به نتیجه برسید.
10-ایا من همسر هستم یا پدر ومادر؟
مراقبت از عشق در رابطه زناشویی و ازدواج کار بسیار دشواری است. شما نباید برای حفظ رابطه زناشویی خود از یکدیگر همچون پدر و مادر نگهداری کنید. مراقب این نکته باشید.
منبع: تالار نت