0

طرز تهیه پیش غذای اسپانیایی و اشتهاآور

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

طرز تهیه پیش غذای اسپانیایی و اشتهاآور

طرز تهیه پیش غذا،سوپ اسفناج
 
 سوپ اسفناج و خامه پیش غذای سرد اشتهاآور برای صرف شام است که می توانید طرز تهیه آن را در اینجا ببینید.

مواد لازم:

    روغن مایع:4 قاشق غذاخوری

    اسفناج:500 گرم، ساطوری

    پیاز متوسط:یک عدد، ساطوری

    لیمو ترش:یک عدد

    خامه:یک پیمانه

    شوید ساطوری:3 قاشق غذاخوری

    خیار متوسط:2 عدد، ساطوری

    پنیر موتزارلا یا پارمزان:4 قاشق غذاخوری، رنده شده

    نمک و فلفل:به میزان لازم


طرز تهیه:

1 - روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا بلوری شود، سپس اسفناج را اضافه کرده و تفت دادن را 3 تا 4  دقیقه دیگر ادامه دهید.

2 - پیاز و اسفناج را با کمک گوشت کوب برقی یا غذاساز پوره کنید، سپس دوباره آن را در تابه و روی حرارت برگردانید. 2 پیمانه آب اضافه کرده و با شعله ملایم و در بسته 20 دقیقه آن را بپزید.

3 - خامه و لیموترش را اضافه کرده و سوپ را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.

4 - خیار، شوید و پنیر را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

نکات:

        سوپ اسفناج جزو سوپ میباشد

        زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه

        و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .

        سوپ اسفناج را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .

        توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 26 تیر 1395  11:41 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها