مواد لازم
گشنیز- 750 گرم
شنبلیله -250 گرم
پیاز متوسط –یک عدد
سیر -5 حبه
آب مرغ- یک ویک سوم لیوان
تمرهندی- 150 گرم
فیله مرغ مزه دار شده- 500 گرم
روغن -1 پیمانه
نمک، فلفل و دارچین -به میزان لازم
طرز تهیه
گشنیز و شنبلیله را خرد کنید، سپس در یک قابلمه متوسط با مقداری روغن تفت دهید .
در تابه کوچک پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت دهید تا به رنگ عسلی درآید. 5 حبه سیر را خرد و به پیاز اضافه کنید. این مخلوط را به سبزی ها اضافه کنید.
تمر هندی را با مقداری آب جوش حل و صاف کنید. تمر صاف شده را به همراه آب مرغ و مقداری نمک و فلفل و دارچین به مخلوط سبزی ها اضافه کنید. به میزان نیم لیتر آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. زمانی که مواد پخت و خورش جا افتاد، حرارت را کم کنید.
فیله های مرغ را از قبل با کمی نمک، فلفل، زعفران، پیاز و آبلیمو مزه دار کنید. فیله ها را مکعبی خرد کنیدو با مقداری روغن تفت دهید. آب فیله ها که کشیده شد ، آنها را به محتویات درون قابلمه اضافه کنید. 20 تا 30 دقیقه مواد قلیه را روی حرارت ملایم قرار دهید.
بعد از این مدت خورش را در ظرف بکشید و همراه با برنج سرو کنید.