0

خورش قلیه مرغ

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

خورش قلیه مرغ

خورش قلیه مرغ

 

مواد لازم

 

گشنیز- 750 گرم

شنبلیله -250 گرم
پیاز متوسط –یک  عدد
سیر -5 حبه
آب مرغ- یک ویک سوم لیوان  
تمرهندی- 150 گرم
فیله مرغ مزه دار شده- 500 گرم
روغن -1 پیمانه
نمک، فلفل و دارچین -به میزان لازم
 
 طرز تهیه
 گشنیز و شنبلیله را خرد کنید، سپس در یک قابلمه متوسط با مقداری روغن تفت دهید .
در تابه کوچک پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت دهید تا به رنگ عسلی درآید. 5 حبه سیر را خرد و به پیاز اضافه کنید. این مخلوط را به سبزی ها اضافه کنید.
تمر هندی را با مقداری آب جوش حل و صاف کنید. تمر صاف شده را به همراه آب مرغ و مقداری نمک و فلفل و دارچین به مخلوط سبزی ها اضافه کنید. به میزان نیم لیتر  آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. زمانی که مواد پخت و خورش جا افتاد، حرارت را کم کنید.
فیله های مرغ را از قبل با کمی نمک، فلفل، زعفران، پیاز و آبلیمو مزه دار کنید. فیله ها را مکعبی خرد کنیدو با مقداری روغن تفت دهید. آب فیله ها که کشیده شد ، آنها را به محتویات درون قابلمه اضافه کنید. 20 تا 30  دقیقه   مواد قلیه را روی حرارت ملایم قرار دهید.
 بعد از این مدت خورش را در ظرف بکشید و همراه با برنج سرو کنید. 

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 26 تیر 1395  11:21 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها