طرز تهیه مربا کدو حلوایی خوش عطر و خوشمزه :
مدت زمان لازم برای آماده سازی : ۱ ساعت
مدت زمان لازم برای انتظار : ۱۵ دقیقه
مواد لازم
پودر هل سبز : 10 عدد
آب لیمو : 1 قاشق غذا خوری
آب : 3 لیوان
شکر : 1 کیلو
کدو حلوایی : 1 کیلو
زعفران : به مقدار لازم
طرز تهیه
1 – بهتر است برای درست کردن این مربا از کدو های نارنجی و رسیده استفاده کنید تا مربای خوش رنگ تری داشته باشید. برای زیباتر شدن مربا با قالب های ریز قالب بزنید.
2 – کدو ها رو پوست بکنید و تخمه هایش را جدا کنید و قسمت گوشتیش رو خرد کنید.
3 – کدوها را نیم پز کنید و آنها را داخل آبکش بریزید تا آبش کشیده شود.
4 – شربت را قوام بیاورید و کدو های نیم پز را به شربت اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم با شربت بپزد، سپس در حین پخت دانه های هل یا چوب دارچین یا هر دو را به مربا اضافه کنید و بعد از پخت آنها را از داخل مربا بیرون بیاورید.
نکات
• برای خوش رنگ تر شدن مربا می توانید از مقداری زعفران هم استفاده کنید.
• برای درست کردن این مربا می توانید کدو را رنده کنید، در اینصورت از شب قبل شکر را روی کدو های رنده شده بریزید، تا روز بعد کدو ها آب بیندازد . بعد با مقدار آب ذکر شده ، کدو ها را بگذارید روی حرارت تا مربا قوام بیاید.
• در انتها آبلیمو را هم اضافه کنید.
• بسته به نوع کدو میزان شکر ممکن است کمتر یا بیشتر شود.
• نشانه قوام آمدن شربت : موقعی که مربا آماده شد، مقداری از شربت آن را در قاشق بریزید کمی که سرد شد باید به حالت کش از قاشق بریزد.
• این مربا ترد و شکننده ، براق و خوشمزه است.