مان آماده سازی : 10 دقیقه
زمان پخت : 40 دقیقه
مواد لازم برای کیک
آرد کیک 3 و نمی فنجان
بکنیگ پودر 1 ق چ
جوش شیرین 1 و نیم ق چ
دارچین 2 ق چ
نمک نصف ق چ
کره هم دما با اتاق 1 فنجان
شکر قهوه ای 2 فنجان
دوغ کره 1 و نیم فنجان
تخم مرغ بزرگ 5 عدد
وانیل 2 ق چ
مواد لازم برای فراستینگ
پنیر خامه ای 240 گرم
کره هم دما با اتاق سه چهارم فنجان
پودر شکر 3 فنجان
سیروپ افرا 3 ق غ
عصاره وانیل نصف ق چ
طرز تهیه :
در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه کیک دارچینی با فراستینگ پنیری آشنا میکنیم .
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . 3 عدد قالب 22 سانتی را با کره چرب کرده آرد پاشی کنید و کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید .
آرد ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، دارچین ، نمک را مخلوط کرده کناری بگذارید . کره ، شکر قهوه ای و 1 فنجان دوغ کره را با سر پدالی همزن هم بزنید تا کرمی شود .
در کاسه ای دیگر نصف فنجان دوغ کره را با تخم مرغ و وانیل مخلوط کرده . مخلوط آرد را در 3 مرحله به صورت متناوب با مخلوط تخم مرغ در 2 مرحله اضافه کرده و هر بار هم بزنید تا خمیر یکدست شود .
خمیر را بین 3 قالبی که آماده کرده بودید تقسیم کرده و به مدت 15 – 20 دقیهق در فر بگذارید بپزد و اگر خلال دندان وسط کیک زدید و خمیری به آن نچسبید میتوانید از فر بیرون آورده 5 دقیقه کناری بگذارید از حرارت بیوفتد سپس روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شود .
پنیر خامه ای را با کره مخلوط کرده هم بزنید یکدست شود سپس پودر شکر ، سیروپ افرا و عصاره وانیل را مخلوط کرده با سرعت متوسط هم بزنید یکدست شود سرعت همزن را بالا ببرید و 3 دقیقه دیگر هم بزنید تا کرم فرم بگیرد .
بین لایه های کیک را با نصف فنجان کرم پر کنید و سپس تمام سطح کیک را با کرم بپوشانید و در یخچال بگذارید سرد شده و کرم کمی خودش را بگیرد .