0

کیک دارچینی با فراستینگ پنیری

 
maya2015
maya2015
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مهر 1394 
تعداد پست ها : 595

کیک دارچینی با فراستینگ پنیری

مان آماده سازی : 10 دقیقه

زمان پخت : 40 دقیقه


مواد لازم برای کیک

آرد کیک     3 و نمی فنجان

بکنیگ پودر     1 ق چ

جوش شیرین     1 و نیم ق چ

دارچین       2 ق چ

نمک        نصف ق چ

کره هم دما با اتاق      1 فنجان

شکر قهوه ای       2 فنجان

دوغ کره        1 و نیم فنجان

تخم مرغ بزرگ      5 عدد

وانیل       2 ق چ

 

مواد لازم برای فراستینگ


پنیر خامه ای    240 گرم

کره هم دما با اتاق   سه چهارم فنجان

پودر شکر   3 فنجان

سیروپ افرا     3 ق غ

عصاره وانیل   نصف ق چ
 

طرز تهیه :

در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه کیک دارچینی با فراستینگ پنیری آشنا میکنیم .

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . 3 عدد قالب 22 سانتی را با کره چرب کرده آرد پاشی کنید و کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید .

آرد ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، دارچین ، نمک را مخلوط کرده کناری بگذارید .  کره ، شکر قهوه ای و 1 فنجان دوغ کره را با سر پدالی همزن هم بزنید تا کرمی شود .

در کاسه ای دیگر نصف فنجان دوغ کره را با تخم مرغ  و وانیل مخلوط کرده . مخلوط آرد را در 3 مرحله به صورت متناوب با مخلوط تخم مرغ در 2 مرحله اضافه کرده و هر بار هم بزنید تا خمیر یکدست شود .

خمیر را بین 3 قالبی که آماده کرده بودید تقسیم کرده و به مدت 15 – 20 دقیهق در فر بگذارید بپزد و اگر خلال دندان وسط کیک زدید و خمیری به آن نچسبید میتوانید از فر بیرون آورده 5 دقیقه کناری بگذارید از حرارت بیوفتد سپس روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شود .

پنیر خامه ای را با  کره مخلوط کرده هم بزنید یکدست شود سپس پودر شکر ، سیروپ افرا و عصاره وانیل را مخلوط کرده با سرعت متوسط هم بزنید یکدست شود سرعت همزن را بالا ببرید و 3 دقیقه دیگر هم بزنید تا کرم فرم بگیرد .

بین لایه های کیک را با نصف فنجان کرم پر کنید و سپس تمام سطح کیک را با کرم بپوشانید و در یخچال بگذارید سرد شده و کرم کمی خودش را بگیرد .
 

پنج شنبه 24 تیر 1395  8:23 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها