0

روش تهیه 5 سس فرانسوی مخصوص دیابتی‌ها

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

روش تهیه 5 سس فرانسوی مخصوص دیابتی‌ها

 

روش تهیه 5 سس فرانسوی مخصوص دیابتی‌ها

 


در این مطلب مواد لازم و طرز تهیه پنج سس فرانسوی را که برای افراد دیابتی مناسب است، برایتان آورده ایم؛ با ما همراه باشید... 

 


 

سس کاری

1- سُس کاری

طرز تهیه‌ی این سس بسیار ساده است و در عرض 25 دقیقه آماده می‌شود.

مواد لازم:

پودر کاری                                               2 قاشق چای‌خوری

گوجه فرنگی پوست کنده و له شده         1 قاشق چای‌خوری

پیاز سفید کوچک                                    1 عدد

آب مرغ                                                  200 میلی لیتر

نمک                                                       مقداری

طرز تهیه:

پیاز را پوست کنده و خرد کنید. ماهی تابه را روی شعله‌ی کم بگذارید و پیازهای خرد شده را به همراه پودر کاری تفت دهید. سپس آب مرغ و گوجه فرنگی له شده و کمی نمک به آن اضافه کنید. هم بزنید و بگذارید سس جوش بیاید. سپس در ظرف را بگذارید. زیر شعله را کم کنید و اجازه دهید سس به مدت 15 دقیقه در شعله‌ی کم آماده شود. زمانی که سس به اندازه‌ی کافی غلیظ شد آماده‌ی سرو می‌شود.

*****

سس لیمو

2- سُس لیموترش

این سس بسیار ساده است و به غذا طعم خوبی می‌دهد.

مواد لازم:

ماست                                                 2 قاشق غذاخوری

لیموترش                                              نصف لیموترش

خردل                                                  1 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده                                 مقداری

نمک و فلفل                                        به مقدار لازم

طرز تهیه:

ماست، لیموترش، خردل و جعفری خرد شده را مخلوط کنید و به آن نمک و فلفل (به میزان کافی) اضافه کنید. به مدت حداقل یک ساعت سس را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود. وقتی سس کاملاً خنک شد آماده‌ی مصرف می‌شود. می‌توانید از این سس برای صرف ماهی، مرغ و غیره استفاده کنید.

*****

سس پروانسی

3- سُس پروانسی فرانسوی

طرز تهیه‌ی این سس بسیار ساده است و در عرض 15 دقیقه آماده می‌شود

مواد لازم

گوجه فرنگی                                    350 گرم

فلفل دلمه ای قرمز                           2 عدد

پیاز                                                    1 عدد

سیر                                                  1 حبه

ریحان                                                 5 پر

آویشن و نمک و فلفل                        به مقدار لازم

طرز تهیه

گوجه فرنگی‌ها را پوست بکنید و نگینی خرد کنید. فلفل دلمه ای‌ها را نیز به همین روش خرد کنید. پیاز را پوست کنده، ساطوری کنید و در ماهی تابه بریزید. مقدار خیلی کمی آب به آن اضافه کنید. با شعله کم تفت دهید تا طلایی شود. سپس فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی‌های خرد شده، آویشن، سیر له شده، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. اجازه بدهید این مواد به مدت 10 الی 15 دقیقه با شعله‌ی ملایم بجوشد و سپس موادتان را در مخلوط کن بریزید. سس به دست آمده را می‌توانید با انواع غذاهای سرو کنید.

*****

سس گوجه فرنگی

4- سس قرمز یا سس گوجه فرنگی

از این سس می‌توانید به جای رب نیز استفاده کنید.

مواد لازم:

گوجه فرنگی                                    2 کیلوگرم

پیاز                                                  100 گرم

برگ بو، نمک و فلفل                        به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

گوجه فرنگی‌ها را پوست بکنید و به چند قسمت کنید. پیازها را نیز پوست کنده و خیلی ریز خرد کنید. گوجه فرنگی و پیازهای خرد شده، نمک، فلفل و برگ بو را داخل یک ماهی تابه بریزید و بگذارید به مدت 45 دقیقه با شعله‌ی کم بپزند. توجه داشته باشید هر از گاهی به سستان سر بزنید تا نچسبد. سس را هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. بعد از 45 دقیقه سس گوجه‌تان آماده است.

*****

 

سس خردل

5- سس خردل

مواد لازم:

پنیر سفید سوئیسی کم چرب        150 گرم

تخم مرغ                                         1 عدد

خردل                                              1 قاشق چای‌خوری

لیموترش                                        1 قاشق چای‌خوری

جعفری خرد شده                            به مقدار لازم

نمک و فلفل                                    به مقدار لازم

طرز تهیه:

زرده‌ی تخم مرغ، خردل و آب لیموترش را مخلوط کنید. پنیر سفید خرد شده را به مواد اضافه کرده و به خوبی هم بزنید. سفیده‌ی تخم مرغ را کاملاً بزنید تا سفید شود و سپس به آرامی به مواد اضافه کنید. فلفل، نمک و جعفری خرد شده را نیز به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. سس شما آماده‌ی سرو است.

 

سه شنبه 22 تیر 1395  10:15 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها