0

آشنايي با روش تهيه املت سيب زميني با پياز کاراملي

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

آشنايي با روش تهيه املت سيب زميني با پياز کاراملي

 

 

آشنايي با روش تهيه املت سيب زميني با پياز کاراملي

 


اين املت را مي ‌توانيد به عنوان يک ميان وعده و يا ناهاري سبک ميل کنيد.


املت

 

مواد لازم براي 4 نفر

سيب زميني متوسط           6 عدد، پوست کنده و ريز شده

پياز بزرگ                              يک عدد بزرگ، پوست کنده و ريز شده

روغن زيتون                          4 تا 5 قاشق غذاخوري

تخم‌ مرغ بزرگ                     6 عدد

جعفري خرد شده تازه          2 تا 3 قاشق چاي ‌خوري

نمک و فلفل                        به اندازه لازم

 

 

طرز تهيه

در يک قابلمه، سيب‌ زميني ‌ها را درون آب و کمي نمک، بپزيد.

سيب زميني‌ ها را از آب بيرون آوريد و کنار بگذاريد.

در اين ميان، پيازها را درون تابه‌ اي نچسب روي حرارت ملايم درون روغن زيتون همراه با نمک و فلفل، تا حدي حرارت داده تا کاراملي رنگ شوند، ‌سپس آن‌ ها را از درون تابه بيرون آورده و کنار بگذاريد.

تخم‌ مرغ ‌ها را با نمک و فلفل خوب هم بزنيد.

سيب زميني ‌هاي پخته شده را همراه با روغن و جعفري درون تابه خوب با هم مخلوط کنيد.

تخم‌ مرغ‌ هاي هم زده را به آن اضافه کرده و پيازهاي کاراملي را روي آن‌‌ ها پخش کنيد.

درب ظرف را گذاشته و روي حرارت متوسط حدود 15 تا 20 دقيقه، يا تا زماني که تخم‌ مرغ ‌ها خوب بپزند، آن ‌ها را حرارت دهيد.

غذاي آماده شده را درون ظرف مورد نظر سر دهيد يا درون همان تابه آن را ميل کنيد.

سه شنبه 22 تیر 1395  8:54 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها