آشنایی با روش تهیه کوکو عدس با گوشت قلقلی
آشنایی با روش تهیه کوکو عدس با گوشت قلقلی
دو فنجان عدس را با کمی نمک و 3 لیوان آب حدود 2 ساعت می پزیم تا عدس کاملاً پخته شود و آب آن نیز تبخیر شود.
مواد لازم برای تهیه ی کوکوی عدس با گوشت قلقلی
-
دو فنجان عدس جمعاً معادل 250 گرم .
-
یک فنجان گوشت چرخ کرده معادل 120 گرم.
-
4 عدد تخم مرغ.
-
یک فنجان روغن معادل 100 گرم.
روش تهیه ی کوکو عدس با گوشت قلقلی
-
دو فنجان عدس را با کمی نمک و 3 لیوان آب حدود 2 ساعت می پزیم تا عدس کاملاً پخته شود و آب آن نیز تبخیر شود.
-
دو عدد پیاز را با یک فنجان روغن با شعله زیاد سرخ می کنیم و کمی زردچوبه به آن اضافه می کنیم. سپس روغن آن را جدا می کنیم و پیاز داغ ها را پهن می کنیم تا کمی خشک و برشته شود.
-
یک فنجان گوشت چرخ کرده را با یک پیاز کوچک رنده شده و کمی نمک، ورز می دهیم و آن را به صورت توپ های قلقلی در می آوریم (16 عدد گوشت قلقلی).
-
گوشت های قلقلی را در روغن جدا شده از پیاز داغ، سرخ می کنیم.
-
روغن باقیمانده را (برای سرخ کردن کوکو) از صافی رد می کنیم.
-
عدس پخته شده، پیاز داغ، تخم مرغ، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم تا مایه کوکو آماده شود.
-
در یک ماهیتابه روغن صاف شده را کاملاً داغ کرده، مایه کوکو را در آن می ریزیم.
-
گوشت های قلقلی را اضافه می کنیم و در ماهیتابه را می گذاریم تا کوکو بسته شود.
-
کوکو را برش می دهیم و در ظرف را میگذاریم تا کوکو کاملاً پخته شود. سپس روی محل برش قبلی را دوباره برش می دهیم و در ماهیتابه را نمی گذاریم تا محل برش خورده سرخ و برشته شود.
-
کوکو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز برای 5 دقیقه سرخ شود.
-
کوکو آماده است. با یک گوجه فرنگی به شکل گل رز، می توان آن را تزئین کرد. نوش جان
کالری موجود در کوکوی عدس با گوشت قلقلی
سه شنبه 22 تیر 1395 8:48 AM
تشکرات از این پست
nargesza