0

آشنایی با روش تهیه کوکو سبزی

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

آشنایی با روش تهیه کوکو سبزی

 

آشنایی با روش تهیه کوکو سبزی

 


دو کاسه سبزی تازه خرد کرده، چهار عدد تخم مرغ، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم تا مایه کوکو سبزی آماده شود. تازه بودن سبزی، در معطر و خوشمزه شدن کوکو بسیار موثر است.

 

 

کوکو سبزی

 

مواد لازم برای کوکو سبزی

سبزی کوکو خرد شده         دو کاسه ماست خوری

 

تخم مرغ                             چهار عدد

نمک و فلفل                        به میزان لازم

روغن                                  نصف لیوان

 

 

با این مقدار مواد لازم به اندازه یک ماهیتابه متوسط از "کوکو سبزی" خواهیم داشت.

 

مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی

دو کاسه ماست خوری سبزی کوکو خرد کرده، حدود 180 گرم شامل: تره، جعفری، گشنیز، شوید(شبت). چهار عدد تخم مرغ.

کوکو سبزی با نان تستتخم مرغ

نمک و فلفل به میزان لازم. حدود نصف فنجان روغن معادل 50 گرم.

نمک و فلفلروغن

 

روش تهیه

دو کاسه سبزی تازه خرد کرده، چهار عدد تخم مرغ، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم تا مایه کوکو سبزی آماده شود.

 

تازه بودن سبزی، در معطر و خوشمزه شدن کوکو بسیار موثر است.

 

 

کوکو سبزی

نصف فنجان روغن را در یک ماهیتابه متوسط داغ کرده، مایه کوکو را در آن می‌ریزیم.

کوکو سبزی

در ماهیتابه را پنج دقیقه می‌گذاریم تا کوکو کمی سفت شود. سپس کوکو را به شش یا هشت قسمت برش می‌دهیم و در ظرف را نمی‌گذاریم تا قسمت‌های برش خورده سرخ و برشته شود. سپس آن را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

کوکو سبزی

کوکو آماده است. می توان آن را با پوست لیمو ترش یا گوجه فرنگی تزئین کرد. نوش جان

کوکو سبزی

 

کالری موجود در کوکو سبزی

مقدار کالری موجود در کل این غذا 775 کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک تکه کوکو (یک ششم آن) 130 کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک تکه کوکو (یک هشتم آن) 95 کیلوکالری می‌باشد.

 

 

 

 

سه شنبه 22 تیر 1395  8:43 AM
تشکرات از این پست
nargesza abootalebkheshmati
abootalebkheshmati
abootalebkheshmati
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : اسفند 1396 
تعداد پست ها : 174
محل سکونت : مرکزی

پاسخ به:آشنایی با روش تهیه کوکو سبزی

طرز تهیه کوکو سبزی

طرز تهیه کوکو سبزی,kookoo sabzi,کوکو سبزی,کوکو سبزی با سبزی خشک

کوکوی سبزی تقریبا محبوب ترین نوع کوکو هست. مواد اصلی این کوکو را تخم مرغ و سبزهای معطر تشکیل می دهند. برای طعم بهتر به این کوکو زرشک و گردو اضافه می کنند. در برخی مناطق به کوکو سبزی باقلا اضافه می کنند. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر کوکو سبزی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کوکو سبزی در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم کوکو سبزی
سبزی کوکو ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
زرشک ۱ قاشق سوپخوری
گردو ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا سبزی کوکویی را پاک می کنیم. سپس آنرا می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی روی سبزی ها خارج شود. حالا سبزی را به صورت ساطوری خرد می کنیم. ( می توانید سبزی کوکویی خرد شده آماده از فروشگاه ها تهیه نمایید )

سبزی را پس از خرد کردن باید تفت دهیم به همین منظور سبزی را به همراه مقدار کمی روغن مایع در تایه تفت می دهیم . پس از اینکه سبزی را به مقدار دلخواه خودتان سرخ کردید آنرا کنار بگذارید تا دمایش  کمی پایان بیاید.

حالا تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ به صورت جداگانه می شکنیم. حالا وقت اضافه کردن ادویه هاست. برای این منظور مقدار کمی نمک به همراه فلفل سیاه و زردچوبه به تخم مرغ ها اضافه می کنیم. اضافه کردن گردو و زرشک به کوکوی سبزی اختیاری است.

توصیه ما این است برای داشتن طعم بهتر از گردو و زرشک استفاده کنید. در اینجا زرشک و گردوی خرد شده را به تخم مرغ اضافه می کنیم و خوب مواد را هم می زنیم تا کاملا یکدست و صاف شوند. حالا باید سبزی کوکویی را اضافه کنیم.

اگر دمای سبزی کوکویی با دمای محیط یکسان شده است آن را به ظرف تخم مرغ ها اضافه می کنیم و با قاشق مواد را کمی می زنیم تا سبزی و مواد دیگر به صورت یکدست و منسجم شوند. حالا زمان سرخ کردن کوکو سبزی است.

یک تابه بزرگ انتخاب می کنیم و مقدار کمی روغن مایع درونش می ریزیم. مایه کوکوی سبزی را کف تابه می ریزیم و با پشت قاشق آنرا صاف می کنیم. اجازه می دهیم قسمت زیرین کوکو سبزی کاملا برشته شود سپس آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.

بهتر است قبل از برگداندن کوکو آن را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید تا در زمان برگرداندن آن به مشکل بر نخورید. پس از اینکه دو طرف کوکو سرخ شد آن را در دیس می کشیم و با گوجه فرنگی ، پیاز سفید ، لیمو و در صورت تمایل خیارشور سرو می کنیم.

نکات طرز تهیه کوکو سبزی

سبزی کوکویی

مهم ترین جزء کوکو سبزی ، سبزی است که برای تهیه این نوع کوکو باید از سبزی مخصوص استفاده کرد. سبزی کوکو متشکل از سبزی های معطر گشنیز ، ریحان ، ترخون ، پیازچه ، تره ، جعفری و شوید است. این کامل ترین نوع سبزی کوکویی است. البته در برخی موارد اگر یک یا دو مورد از سبزی های ذکر شده موجود نباشد مشکلی ندارد.

جوش شیرین در کوکو سبزی

برخی افراد برای زیبایی بیشتر کوکو به آن جوش شیرین اضافه می کنند که اینکار باعث می شود کوکو رنگ زیباتری داشته باشد و به اصطلاح عامیانه بیشتر پف کند. توصیه ما این است به هیچ وجه در دستور پخت کوکو سبزی خود جوش شیرین اضافه نکنید زیرا می تواند برای بدن شما زیان آور باشد.

چسبیدن و خرد شدن کوکو

بعضی مواقع وقتی می خواهید کوکو سبزی را برگردانید متوجه می شوید که کوکو به تابه چسبیده است و به همین دلیل موقع برگرداندن ، کوکو خرد می شود. برای جلوگیری از این مشکل حتما بگذارید روغن کاملا داغ شود سپس مایه کوکو را داخل تابه بریزید. اگر روغن به خوبی داغ شده باشد مایه کوکو به تابه نمی چسبد.

پنج شنبه 11 مرداد 1397  3:30 PM
تشکرات از این پست
fatemehza
دسترسی سریع به انجمن ها