بال مرغ یکی از قسمتهای مرغ است که اگر به خوبی آن را طعم دار کنید ، غذایی لذیذ و سبک خواهید داشت . در این مطلب با روشی ساده می توانید یک پیش غذای خوش طعم و یا حتی غذای اصلی سبک تهیه نمایید.
مواد لازم :
- بال مرغ پانزده عدد
- آرد یک پیمانه
- نمک یک قاشق چایخوری سرخالی
- عصاره مرغ نصف قرص
- کنجد چهار قاشق سوپخوری
- پودر زنجبیل یک قاشق چایخوری
- پودر سیر نصف قاشق چایخوری
- آب به مقدار لازم
- سويا سس ٢ قاشق سوپخوری
مواد سس
- سس کچاپ یک پیمانه
- شکر سه قاشق چایخوری
- کنجد یک قاشق سوپخوری
- فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
طرز تهيه:
ابتدا همه مواد اولیه را با هم مخلوط میکنیم تا سس به غلظت کمتر ازماست چکیده برسد.
سپس یک ساعت استراحت دهید.
وسط بالها را با چاقو برش داده و آنها را با نمک و فلفل مزه دار نموده ، در این مایه زده و در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ نمایید.
برای تهیه سس این غذا ، تمامی مواد سس را با هم مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی شود . سس را ظرف کوچکی ریخته . کنار بالها جهت سرو قرار دهید.