وینگز

بال مرغ یکی از قسمتهای مرغ است که اگر به خوبی آن را طعم دار کنید ، غذایی لذیذ و سبک خواهید داشت . در این مطلب با روشی ساده می توانید یک پیش غذای خوش طعم و یا حتی غذای اصلی سبک تهیه نمایید.

مواد لازم :

  • بال مرغ پانزده عدد
  • آرد یک پیمانه
  • نمک یک قاشق چایخوری سرخالی
  • عصاره مرغ نصف قرص
  • کنجد چهار قاشق سوپخوری
  • پودر زنجبیل یک قاشق چایخوری
  • پودر سیر نصف قاشق چایخوری
  • آب به مقدار لازم
  • سويا سس ٢ قاشق سوپخوری

مواد سس

  • سس کچاپ یک پیمانه
  • شکر سه قاشق چایخوری
  • کنجد یک قاشق سوپخوری
  • فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهيه:

ابتدا همه مواد اولیه را با هم مخلوط میکنیم تا سس به غلظت کمتر ازماست چکیده برسد.

سپس یک ساعت استراحت دهید.

وسط بالها را با چاقو برش داده و آنها را با نمک و فلفل مزه دار نموده ، در این مایه زده و در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ نمایید.

برای تهیه سس این غذا ، تمامی مواد سس را با هم مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی شود .  سس را ظرف کوچکی ریخته . کنار بالها جهت سرو قرار دهید.