پاسخ به:(صندلی داغ) میهمان kordabadi
پاسخت را گفته بودم ، گوش می خواهد ولی اندکی فکر و تمرکز ، هوش می خواهد ولی نکته ات ، صد من یه غاز و حرفهایت بی اساس
...............................................
چشم پوشی می کنم از شعرهای قبلی ات من فقط می بینم این افکار ناب و عالی ات آخرین شعر تو دارد قصه ای دیگر ز تو می کنم ...............................................
1- شهید ، با شنیدن این کلمه اولین شهیدی که به ذهنتان می رسد کیست؟ ابراهیم همت
2- حاضرین الان به جمع مدافعان حرم بپیوندین؟ نمی دونم شاید
دوست داشتید تو کدام یک از دوره های تاریخی زندگی میکردید؟(از اول خلقت تا الان)
همین الان
اگر حق انتخاب برایتان می دادند کدامیک از موارد زیر را انتخاب می کردید؟
ثروت
کله گاو و خر و خرگوش می خواهد ولی
چشم پوشی می کنم از شعرهای قبلی ات من فقط می بینم این افکار ناب و عالی ات آخرین شعر تو دارد قصه ای دیگر ز تو می کنم این شعر خوب و پاک را باور ز تو
مردها از ریشه و از ذات خود بی گوهرند جز فقط وقتی که در دل عشق را می پرورند مرد ها ، مرد ِ قدیم و مردهای غیرتی ..................................................
بی خیالِ این همه غمباد ِ مانده در گلو می کنم این خشم های کهنه را در دل فرو می کنم من ول تو را ، دل واگذارش می کنم ...........................................................
مردها از ریشه و از ذات خود بی گوهرند جز فقط وقتی که در دل عشق را می پرورند مرد ها ، مرد ِ قدیم و مردهای غیرتی یاد آن مردان به خیر ، آن مردهای حیرتی
بی خیالِ این همه غمباد ِ مانده در گلو می کنم این خشم های کهنه را در دل فرو می کنم من ول تو را ، دل واگذارش می کنم تا بگویی شعر بعدی را شکارش می کنم
ایا در زندگی بیخیال هستید؟
اگر همه راسخون را ترک کنند ایا شما هم این کار را خواهید کرد؟ با توجه به مثل (خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو)وکلا نظر شما در این مورد چیست؟
الهی به آنان که پرپر شدند پر از زخم های مکرر شدند به آنان که چون پرده بالا زدند قدم در حریم تماشا زدند به آنان که کارون خروش آمدند چنان خون کارون به جوش آمدند به آنان که زخمی ترین بوده اند ................................
در گلشن عشق آب و تاب است شهید شیرازه ی سرخ انقلاب است شهید دارد چه اگر غروب خورشید، اما .......................................
خیر