کباب لندنی غذایی لذیذ و اشتها آور که حتی دیدن عکسش هم وسوسه انگیز است .
آماده سازی و پخت کباب لندنی : 45 دقیقه
چی لازم داريم:
گوشت فیله یا راسته گوساله 1/5 کیلوگرم
سیر خرد شده 1 حبه
نمک 1 قاشق چای خوری
سس سویا 3 قاشق غذا خوری
سس گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
روغن نباتی 1 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
آویشن 1/2 قاشق چای خوری
چطور بپزيم:
در یک کاسه کوچک، سیر، نمک، سس سویا، سس گوجه فرنگی، روغن گیاهی، فلفل سیاه و آویشن را با هم مخلوط کنید.
دو طرف گوشت را با یک چاقوی بسیار تیز حدود 2 سانتی متر برش داده. مخلوط سیر را به هر دو طرف از گوشت بمالید و گوشت را خوب ماساژ دهید. در فویل آلومینیوم قرار دهید، و به مدت 5 تا 6 ساعت خنک کنید، هر ساعت گوشت را بچرخانید و زیر و رو کنید.
گریل را از قبل در فضای باز برای حرارت های بالا گرم کنید، و به آرامی روغن بریزید.
گوشت را در گریل آماده قرار داده و 3 تا 7 دقیقه هر طرف آن را طبخ کنید.