چی لازم داريم:
کنسرو نخود فرنگی 1/4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
سیر بزرگ 2 حبه یا 3 حبه کوچک
پودر سوخاری به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
سبزی معطر (نعنا یا گشنیز خورد شده)
گوشت چرخ کرده 250 گرم +مرغ چرخ شده 150 گرم
مواد لازم برای خمیر میتلف:
شیر ولرم 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
آرد 1 و 1/2 پیمانه
روغن مایع 5 قاشق سوپ خوری
نمک 1/4 قاشق چای خوری
چطور بپزيم:
مرغ پخته شده و گوشت چرخ کرده و سیر و پیاز را با هم چرخ می کنیم (می توان پیاز را با مرغ پخت) و در آخر نخود فرنگی را می افزاییم(ولی آنرا از چرخ گوشت رد نمی کنیم)
ته قالب لُف (نوعی قالب) را چرب کرده و مقداری پودر سوخاری ته آن می پاشیم، مواد را در ظرف ریخته و آنرا با دست خوب پهن می کنیم و مجدداً روی آنرا پودر سوخاری می پاشیم و روی آنرا با فویل پوشانده و به مدت 25 الی 30 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 175 درجه سانتی گراد قرار می دهیم.
دستور خمیر: شیر، بیکینگ پودر،نمک و روغن را با هم مخلوط کرده و آرد را کم کم به آن اضافه می کنیم تا خمیری لطیف بدست آید.
خمیر را در پاکت فریزر گذاشته و به مدت 30 دقیقه کنار می گذاریم تا استراحت کند. چنانچه قبل یا حتی بعد از استراحت متوجه شدید خمیر نرم و لطیف نیست می توانیم مجدداَ به خمیر شیر اضافه کنیم.
در آخر 2/3 خمیر را به صورت نازک بر روی کاغذ روغنی پهن کرده و میتلف را در وسط آن قرار داده و به حالت کادو خمیر را به دور میتلف می پیچیم فقط اضافه های خمیر را در هنگام روی هم آمدن خمیر برمی داریم چون بعد از پخت به حالت خمیر در می آید.
1/3 باقی مانده خمیر را یا به صورت نوار برش داده و روی خمیر قرار می دهیم یا قالب می زنیم. میتلف را با همان کاغذ روغنی که در زیر آن هنگام پهن کردن خمیر قرار دادیم در سینی فر گذاشته و می گذاریم آنرا در طبقه وسط تا با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 20 الی 25 دقیقه بپزد. که این میزان زمان بستگی به حرارت فر دارد.