0

«کیک سه شیر» عاشقش می شوید

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

«کیک سه شیر» عاشقش می شوید

«کیک سه شیر» عاشقش می شوید

 

چی لازم داريم:
تخم‌مرغ بزرگ ک 8 عدد
شکر : 1.5 پیمانه
آرد : 2 پیمانه
بکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری
شیرعسلی : 400 گرم
خامه : 340 گرم
شیر : یک پیمانه
قهوه اسپرسو : 5 قاشق سوپ‌خوری
وانیل : یک قاشق چایخوری
خامه فرم‌گرفته کم شیرین : به میزان لازم برای سرو
توت‌فرنگی اسلایس‌شده : به میزان لازم برای سرو


چه جوری درست میشه:
درون کاسه‌ای بزرگ تخم مرغ و شکر را با سرعت بالای همزن برقی 5 تا 6 دقیقه بهم می‌زنیم تا غلیظ شده و برنگ زرد کم رنگ درآید. در ادامه آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه کوچک مخلوط می‌کنیم. پس از آن با میکسر و با سرعت متوسط، به تدریج مخلوط آرد را به کاسه تخم مرغ اضافه کرده و همزمان هم می‌زنیم تا یکدست و صاف شود. خمیر را در یک قالب مناسب فر به اندازه 22 در 33 سانتیمتر قرار می‌دهیم.


کیک را به مدت 30 تا 40 دقیقه در حرارت 160 درجه فر قرار می‌دهیم تا خود را گرفته و پس از اینکه یک خلال دندان را در مرکز آن فرو کردیم بدون چسبندگی بیرون بیاید.


در این بین شیر عسلی، خامه و شیر معمولی، پودر قهوه اسپرسو و وانیل در مخلوط کن هم می‌زنیم تا بخوبی در هم ترکیب شوند. سپس ترکیب بدست آمده را بر روی کیک داغ ریخته، 15 دقیقه کنار می‌گذاریم تا خنک شود، بعد از آن سطح کیک را می‌پوشانیم و حداقل 3 ساعت تا 1 شبانه روز در یخچال نگه می‌داریم تا کاملا سرد شده و تمامی مخلوط شیر را در خود جذب کند.


کیک را در چند تکه مربع یا مستطیل شکل بریده و در ظروف پذیرایی قرار می‌دهیم. سطح هر کدام از برش‌های کیک را با یک قاشق از خامه شیرین پوشانده و با توت فرنگی تزیین می‌کنیم.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 21 تیر 1395  11:42 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها