چی لازم داريم:
نمک به میزان لازم آبغوره یک لیوان
نعنا 3 قاشق غذاخوری
پیاز 2 عدد (متوسط)
سبزی 750گرم تا 1 کیلو (آش)
لپه یک استکان
برنج یک و نیم لیوان
زردچوبه به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
چه جوری درست میشه:
ابتدا در ظرف مناسبی کمی روغن را داغ کنید و پیاز های خرد شده را به آن اضافه کنید تا طلایی شوند و زردچوبه یا زعفران را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آنها گرفته شود.
برنج و لپه شسته شده را از آبکش رد کنید و به مواد اضافه کنید تا کمی تفت بخورند و سپس به آنها آبجوش استفاده کنید و سعی کنید آن را هم بزنید تا غذای شما لعاب بیشتری بیندازد.
اجازه دهید مواد شما 45 دقیقه تا یک ساعت بپزد و آنها را مخلوط کنید تا ته نگیرند.سپس سبزی را خرد کنید و به غذا اضافه کنید و اجازه دهید آش جا بیفتد.در ظرفی مناسب پیاز داغ درست کنید و زردچوبه و نعنا و نمک را داخل آن سرخ کنید.
در 10 دقیقه آخر جا افتادن آش آبغوره را به آن اضافه کنید و مواد سرخ شده را هم به آش اضافه کنید یا به صورت تزیینی روی آش بریزید.