ماهی دارای طبع سرد و گردو دارای طبع گرم است مصرف این دو ماده کنار هم طبع غذا را معتدل میکند.
چی لازم داريم:
گردوی خرد شده 1 فنجان
نان خشک شده و آسیاب شده 3 قاشق غذاخوری
پوست لیموی کاملاً رنده شده 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
شوید خرد شده یک و نیم الی دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
فیله ماهی 5 الی 6 عدد
سس خردل به میزان لازم
آب لیموی تازه یک چهارم فنجان
چطور بپزيم:
1 . گردوها را داخل چرخ گوشت ریخته و به اندازههای نه چندان ریز چرخ کنید. سپس نان خشک آسیاب شده و پوست لیمو و روغن زیتون و شوید را با گردو مخلوط کنید و خوب به هم بزنید. چاشنیهای دلخواه از جمله نمک و فلفل را به آنها بیفزایید.
2 . ظرف مورد نظر برای پخت ماهی را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس ماهیها را داخل آن طوری بچینید که پوست آنها کف ظرف قرار بگیرد. روی آنها را کاملاً به سس خردل آغشته نمایید.
3 . حدود یک سوم فنجان از مخلوط گردو را روی هر کدام از فیله ها بریزید و به آرامی روی ماهیها فشار دهید. سپس روی آنها را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 2 ساعت (یا بیشتر) در یخچال قرار دهید.
4 . ماهی را به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر با دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا زمانی که ماهیها کاملاً بپزند. قبل از سرو روی آنها آب لیمو بریزید