چی لازم داريم:
گوشت ماهیچه 500 گرم
نعنا و جعفری یک کیلوگرم
گوجه سبز 500 گرم
روغن 200 گرم
فلفل، زردچوبه و نمک به میزان لازم
پیاز خرد شده یک عدد
شکر دو قاشق سوپخوری
زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری
چطور بپزم:
گوشت را تکه کرده، پیاز را در روغن سرخ کرده و سپس گوشت تکه شده را به آن افزوده، نمک، فلفل و زردچوبه میزنیم و مقداری آب روی آن میریزیم و روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا گوشت بپزد.
نعنا و جعفری را نیز خرد کرده و در کمی روغن سرخ میکنیم سپس آنها را به گوشت افزوده حرارت را ملایم میکنیم تا گوشت و سبزی به آرامی پخته شده و جا بیفتد. گوجهسبز را شسته در خورش ریخته تا پخته شود. زعفران و شکر را نیز به خورش اضافه کرده و هم میزنیم. پس از 15 دقیقه غذا را سرو میکنیم.