0

ترشی بندری

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

ترشی بندری

بادمجان را با پوست به مدت 10 دقیقه با سرکه بجوشانید. صاف کنید و سرکه را جدا کنید.

سایت چاشنیک:

مواد لازم:
 

  • آب گوجه : 3 لیتر یا گوجه فرنگی : 5 کیلوگرم
  • بادمجان : یک کیلوگرم
  • گل کلم : 500 گرم
  • هویج : 500 گرم
  • کرفس : 200 گرم
  • خیار : 200 گرم
  • سیر : 100 گرم
  • فلفل تند : 100 گرم
  • ادویه کاری : 2 قاشق غذاخوری
  • گشنیز : 2 قاشق غذاخوری
  • گلپر : یک قاشق غذاخوری
  • سیاه دانه : 2 قاشق غذاخوری
  • نمک : به میزان لازم
  • سرکه : به میزان لازم

 

ترشی بندری


طرز تهیه:

1. بادمجان را با پوست به مدت 10 دقیقه با سرکه بجوشانید. صاف کنید و سرکه را جدا کنید.

2. بقیه مواد را خرد کنید و در آب گوجه و مقداری سرکه بجوشانید.

3. حرارت را خاموش کنید و زمان دهید تا مواد سرد شود.

4. ادویه و بادمجان خرد شده را به این مواد اضافه کنید. اگر لیته خواستید آنرا داخل مخلوط کن می ریزید .

5. بعد از 10 روز ترشی آماده است و باید در یخچال نگهداری شود. 

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

دوشنبه 21 تیر 1395  10:01 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها