کیک اسفناج
این کیک رو از یه دستور هلندی درست کردم و به نظرم خیلی هم خوشمزه و راحت بود.
مواد لازم برای ۴ نفر
اسفناج ریز خورد شده ۳۰۰ گرم
روغن ۳ قاشق غذا خوری
تره فرنگی ریز خورد شده ۱ عدد
پیاز ریز خورد شده ۱ عدد
جعفری خورد شده ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۵ عدد
نشاسته ۳ قاشق غذا خوری
نمک، فلفل، ادویه به میزان لازم
کره ۵۰ گرم
اسفناجها رو در آبکش میریزیم که خوب آبشون گرفته شود. روغن رو داغ کرده و پیاز و تره فرنگی رو تفت میدهیم تا خوب نرم و کمی پخته شوند. جعفری رو هم اضافه میکنیم.
تخم مرغها را با نشاسته خوب بهم زده و اسفناجها را فشار میدهیم که آبشان تا حد ممکن خارج شود و به تخم مرغها اضافه میکنیم. سپس تره فرنگی، پیاز و جعفری را به مخلوط تخم مرغ و اسفناج اضافه میکنیم. نمک، فلفل و ادویههای دلخواه رو هم ریخته و خوب مخلوط میکنیم.
کره را در تابه که کمی دیوارههای بلند داشته باشد گرم میکنیم و مواد را در آن ریخته و سطح مواد را صاف میکنیم.
در تابه را میگذریم. البته در را کامل نمیبندیم که بخار غذا خارج شود.
بعد از ۸- ۱۰ دقیقه کنترل میکنیم اگر کیک سفت شده و تخم مرغها بسته شده بود کیک را برمیگردانیم تا طرف دیگر هم پخته شود.
ظاهر این غذا شبیه کوکو سبزی خودمون هست اما با مزه متفاوت و البته خوشمزه.
من مواد رو نصف کردم ولی اگه با کلّ مواد درست کنید یک کیک ضخیم و خوشگل خواهید داشت.