حواشی
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده : 100گرم
پیاز نگینی شده: دوقاشق سوپخوری
نمک وفلفل:به مقدار دلخواه
پودر فلفل قرمز:به مقدار دلخواه
جوز هندی:یک قاشق چایخوری
نان عربی یا پیتا کوچک :یک عدد
کره یا روغن مایع: به مقدار لازم
فویل : به مقدار لازم
طرز تهیه :گوشت چرخ کرده خام را با بقیه مواد مخلوط کرده کمی ورز دهید.وسط نان پیتا را باز کنید مایه ی گوشت را به طور یکنواخت روی سطح نان پهن کنید.دو طرف نان را به هم بچسبانید و کمی فشار دهید . پشت وروی نان را به کره ی آب شده یا روغن مایع آغشته کنید .نان را وسط ورقه فویل قرار داده سپس در تابه ی بودن روغن با حرارت ملایم به مدت پانزده الی بیست دقیقه (برای هر طرف نان)بگذارید تا پخته شود سپس از وسط ورقه بیرون آورده وبا سالاد فصل میل کنید
نکته:چنانچه به نان عربی دسترسی ندارید می توانید نیمی از نان لواش را نصف کرده ومایه گوشت را بین دو نان پهن کنید.