دسر عربی کنافه
این یکی از دسرهای شیرین عربیه که مورد علاقه شدید همسر و پسر کوچیک منه . ما کنافه رو قبلا از فروشگاه های عربی میخریدیم به قیمت خیلی گرون، ولی با این دستور من تو خونه درست میکنم و به نظر همسرم خیلی بهتر از کنافه های بیرون میشه.
مواد لازم
خمیر کادایف یا کنافه یا خمیر فیلو رشته شده ۱ بسته
کره بدون نمک آب شده ۳۴۰ گرم
پنیر ریکوتا یا پنیر خامه ای یا خامه ۴۲۰ گرم
پنیر موزارلا رنده شده ۱ پیمانه
شیر نصف پیمانه
سمولینا ۳ قاشق غذاخوری
شربت یا شهد ۱ پیمانه یا بیشتر
کمی پودر پسته برای تزیین
فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم و روشن میکنیم .کتایفی ها را با دست در یک کاسه خرد میکنیم.و با کره آب شده خوب مخلوط میکنیم . در ظرفی دیگر پنیر موزارلا را با پنیر ریکوتا مخلوط میکنیم.شیر را یک دقیقه روی گاز حرارت داده وسمولینا را به ان اضافه میکنیم و ۳۰ ثانیه دگر حرارت داده و هم میزنیم.مخلوط شیر و سمولینا را به کاسه محتوی پنیر اضافه و خوب مخلوط میکنیم.نصف کتایفی ها را ته قالب ریخته و خوب با دست پخش میکنیم تا ته قالب کاملا پوشانده شود.سپس مخلوط پنیر را اضافه و روی کتایفی ها رو میپوشونیم، در آخر سطح پنیر را با بقیه کتایفی ها خوب میپوشونیم و در طبقه وسط فر به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه میپزیم. بعد از فربیرون آورده و میگذاریم کمی خنک بشه، سپس با چاقو دور کنافه را از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر برمیگردونم.شیره را کاملا روی ان داده و با پودر پسته تزیین میکنیم.
مواد لازم برای شیره
شکر ۲ پیمانه
آب ۱ پیمانه
عرق بهار نارنج ۱ قاشق غذاخوری
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
آب نصف یک لیمو
شکر، آب و آبلیمو رو مخلوط و ۱۰ دقیقه روی شعله متوسط حرارت میدهیم.عرق بهار نارنج و گلاب رو اضافه و ۳ دقیقه دیگر حرارت میدهیم، سپس از روی حرارت برداشته و میگذاریم کمی خنک بشه. این شیره رو میتونیم در ظرف دربسته تا ۲ ماه تو یخچال نگه داریم.
* این دسر خیلی شیرینه و مورد پسند کسانی هست که به شیرینی زیاد علاقه دارند.
* این دستور با پنیر ریکوتا است، من با پنیر خامه ای درست نکردم، این جایگزینی رو از یکی از سایتهای ایرانی پیدا کردم.نمیدونم که مزش چقدر به دستور اصلی نزدیک میشه.
* این دسر باید گرم میل بشه.