0

پواچا

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پواچا

 پواچا Puaça
این پیراشکی رو با هر موادی میشه درست کرد ولی من این رسپی رو از همه بیشتر میپسندم چون خیلی ترد میشه
اسفناج ریز خرد کرده نیم کیلو
کره یا مارگارین 150 گرم
دوغ غلیظ 1 استکان کوچک
سس مایونز 2 ق غ
ارد به میزانی که خمیر به دست نچسبد
بکین پودر 2 ق چ
اول روی اسفناجها کمی نمک میریزیم تا ابش را پس بدهد.سپس با دست خوب فشار میدهیم ته ابش گرفته شود.بعد مواد تر را با هم مخلوط کرده و در اخر مواد خشک را به ان اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا خمیر جمع شود و به دست نچسبد.سپس از مواد به اندازه گردو برداشته در دست گرد میکنیم ولبه های دایره را به هم میچسبانیم.ودر سینی فر با فاصله از هم میچینیم .به صورت دلخواه میتوانید روی انها رومال زرده بزنید و کنجد بپاشید .سپس در فر 180 درجه حدودا 25 دقیقه بپزید تا طلایی شوند
در این دستور میتوانید اسفناج را حذف کنید یا به همین میزان از کدو یا هویج یا ... استفاده کنید.

شنبه 19 تیر 1395  7:52 PM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به: پواچا

پاسخ به: پواچا

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

شنبه 19 تیر 1395  7:53 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها