پواچا Puaça
این پیراشکی رو با هر موادی میشه درست کرد ولی من این رسپی رو از همه بیشتر میپسندم چون خیلی ترد میشه
اسفناج ریز خرد کرده نیم کیلو
کره یا مارگارین 150 گرم
دوغ غلیظ 1 استکان کوچک
سس مایونز 2 ق غ
ارد به میزانی که خمیر به دست نچسبد
بکین پودر 2 ق چ
اول روی اسفناجها کمی نمک میریزیم تا ابش را پس بدهد.سپس با دست خوب فشار میدهیم ته ابش گرفته شود.بعد مواد تر را با هم مخلوط کرده و در اخر مواد خشک را به ان اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا خمیر جمع شود و به دست نچسبد.سپس از مواد به اندازه گردو برداشته در دست گرد میکنیم ولبه های دایره را به هم میچسبانیم.ودر سینی فر با فاصله از هم میچینیم .به صورت دلخواه میتوانید روی انها رومال زرده بزنید و کنجد بپاشید .سپس در فر 180 درجه حدودا 25 دقیقه بپزید تا طلایی شوند
در این دستور میتوانید اسفناج را حذف کنید یا به همین میزان از کدو یا هویج یا ... استفاده کنید.