0

کیک بیسکویت

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

کیک بیسکویت

کیک بیسکویت

 

مواد لازم

شیر-یک لیتر
کره -100 گرم
تخم مرغ-2 عدد
آرد -دو سوم پیمانه
شکر-یک پیمانه
خامه(در صورت تمایل)-حدود دوسوم پیمانه
بیسکویت پتی پور شکلاتی- سه بسته
وانیل-یک چهارم  قاشق   چای خوری
گردوی ریز خرد شده(در صورت تمایل)- نصف پیمانه
موز  ورقه شده-2 عدد
شکلات تخته ای (در صورت تمایل)- برای تزئین
 
 طرز تهیه
 
 شیر و کره را روی حرارت ملایم قرار دهید  تا کره در شیر ذوب شود.
در ظرفی جداگانه تخم مرغ ،آردو شکر را با همزن هم بزنید  تا کرم رنگ شود.
این مایه را به شیر گرم اضافه کنید  و روی حرارت ملایم آن قدر هم بزنید تا غلیظ تر از فرنی شود .
در صورت تمایل خامه اضافه کنید.
ظرف را از روی حرارت بردارید  و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید  کمی از حرارت مایه کم شود .
ظرف کیک باید حتما صاف باشد .
روی سینی یک ردیف از بیسکویت ها رابچینید  و یک لایه مایه روی بیسکویت ها پهن کنید.
ردیف بعدی بیسکویت ها را خلاف جهت لایه قبل بچینید تا هنگام برش کیک از هم نپاشد.
دوباره یک لایه کرم روی آن بریزید .
بین بعضی از لایه ها از موز برش داده شده استفاده کنید.
به همین ترتیب ادامه بدهید تا لایه آخر کرم قرار بگیرد. 
روی کیک را با نایلون بپوشانید و حدود 12 ساعت در یخچال قرار دهید  .روی کیک را با گردوی خرد شده و قطعات شکلات تزئین کنید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 19 تیر 1395  1:37 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها