0

فرانك لمپارد: نمي خواهم دوران فوتبالم را بدون قهرماني در چمپيونز ليگ تمام كنم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

فرانک لمپارد، هافبک چلسي، تاييد کرد که بي صبرانه در انتظار قهرماني در جام باشگاه هاي اروپاست.

اين ملي پوش انگليسي در سال 2008 بسيار به رسيدن به اين افتخار نزديک شده بود اما چلسي در فينال لوژنيکي مقابل منچستريونايتد در ضربات پنالتي شکست خورد.

او در مصاحبه با چلسي چنل گفت:" من سه بار قهرمان ليگ برتر شده ام و خيلي از بازيکنان تيم حداقل يک بار در اين رقابت ها به قهرماني رسيده اند.

ما خيلي به قهرماني در چمپونز ليگ نزديک شديم اما بدشانسي آورديم و هواداران اين را درک مي کنند. هميشه بزرگترين هدف من در هر فصل قهرماني در ليگ برتر است. قهرماني در جزيره بزرگترين افتخار براي من است اما نمي خواهم دوران بازي ام را با پنج حضور در نيمه نهايي و يک فينال چمپيونز ليگ به پايان ببرم بدون اينکه قهرماني اي به دست آورده باشم.

رسيدن به قهرماني در اين رقابت ها فوق العاده اما بسيار دشوار است. مرحله گروهي اين رقابت ها هر سال پيش از کريسمس آغاز مي شود و در ماه فوريه ادامه پيدا مي کند و در اين مدت ممکن است بازيکنان تيم آسيب ببينند يا از فرم خارج شوند.

ما فصل  گذشته در زماني که از اوج فاصه گرفته بوديم با اينتر روبرو شديم و به همين دليل شکست خورديم. من معتقدم که بدون بازيکنان بزرگ مان نمي توانيم به قهرماني برسيم. در واقع هيچ تيمي نمي تواند."

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

یک شنبه 12 دی 1389  6:53 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها