این روزها یک نوع غذای حاضری که خیلی مد شده است، ناگت است. حتما ناگت های مختلفی بلدید درست کنید، امروز طرز تهیه ناگت ماهی را به شما آموزش می دهیم، شاید از این راه بتوانید کودکان را ماهی خور کنید.
مواد لازم:
زعفران آب کرده 2 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ 2 عدد
پودر ناگت 150 گرم
پنیر پیتزای رنده شده 100 گرم
پودر سیر 1 قاشق سوپخوری
فیله ماهی 600 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
نمک و ادویه ماهی بمیزان دلخواه
طرز تهیه:
1-ابتدا در ظرفی پودر مخصوص ناگت، نیمی از پودر سیر و نمک را مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.
2-در ظرفی دیگر زرده ی تخم مرغ و زعفران را نیز مخلوط کرده و کنار می گذاریم.
3-سپس پیاز را خرد کرده و به همراه پنیر پیتزا،فیله ماهی و پودر سیر در مخلوط کن می ریزیم؛ تا خمیری شکل شود. آنگاه از خمیر آماده شده به اندازه یک پرتقال کوچک برداشته و با دست شکل می دهیم.
4-سپس به ترتیب در زرده ی تخم مرغ و سپس در پودر ناگت می غلتانیم. در پایان ناگت ها را در روغن داغ سرخ می کنیم. باید توجه داشت که برای مغزپخت شدن غذا، باید ناگت در روغن، شناور باشد.
5-بعد از پخته شدن ناگت ها را روی کاغذ میگذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود.
6-با هر نوع سس دلخواه نوش جان بفرمایید.