طرز تهیه ی قایرمه
مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
طرز درست کردن قایرمه
ابتدا تیغ كنگرها را گرفته و آنها را شسته و به قطعات مناسب و دلخواه برش میدهیم. آرد را در ظـــرف گودی ریخته، نمك، فلفل، زیره و بیكینگپودر را به آن افزوده و مخلوط میكنیم. در ظرفی جداگانه تخممرغ، آب، كره و زعفـــران دم كرده را مخلوط كرده و با هم زن خوب میزنیم و به آرد ادویهدار میافزاییم و هم میزنیم تا مایه به غلظت ماست در آید (اگر مایه كمی شل بود، میتوانید كمی آرد به آن اضافه كنید). سپس كــــنگرها را درون مـــایه ریخته و بعد در روغن سرخ میكنیم و با برنج كته و مـــاست چكــیده سرو مینماییم.
نكات:
۱)اگر كنگر دوست ندارید میتوانید به جای آن از ساقه كرفس استفاده كنید.
۲)اگر از رژیم خاصی پیروی میكنید به جای كره و ماست خامه ای از روغن و ماست كم چرب استفاده كنید.
۳)خوردن این غذا با نان هم دلپذیر است.
نوش جان
مواد اولیه برای درست کردن قایرمه تعداد ۶ نفر
كنگر ۱كیلو گرم
آرد ۱پیمانه
نمك ۱قاشق سوپخوری
فلفل سیاه ۱قاشق چایخوری
زیره ۱قاشق چایخوری
بیكینگ پودر ۱قاشق چایخوری
تخم مرغ۳عدد
شیرنصف پیمانه
كره ۳قاشق سوپخوری (آب شده)
زعفران ۳قاشق سوپخوری (آب كرده)
روغن ۲پیمانه (مایع)
برنج ۲ونیم پیمانه (كته شده)
ماست ۱پیمانه (چكیده و خامه ای)