0

کیک میوه‌ ایِ بدون شکر

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

کیک میوه‌ ایِ بدون شکر

وب‌سایت آوای سلامتی: مخلوط میوه به این کیک طعم و مزه مطلوبی داده و نیز موجب شیرینی می شود, در نتیجه دیگر نیازی به اضافه نمودن شکر نیست.

مواد لازم:

 

  •  کره, سرد شده و به قطعات کوچک خرد شده: 150 گرم
  •  آرد معمولی: 350 گرم
  •  بکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
  •  پودر ادویه مخلوط: 1 قاشق چای خوری
  •  برگه زردآلو, خرد شده: 75 گرم
  • خرمای خشک, خرد شده: 75 گرم
  •  گیلاس شکری, خرد شده: 75 گرم
  •  کشمش: 100 گرم
  •  شیر: 125 میلی لیتر
  •  تخم مرغ, زده شده: 2 عدد
  •  پوست رنده شده پرتقال: 1 عدد
  •  آب پرتقال: 6 قاشق غذاخوری
  •  عسل: 3 قاشق غذاخوری

 

کیک میوه ای بدون شکر


طرز تهیه:

1. قالب گرد 20 سانتیمتری را با کمی کره چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.

2. آرد , بکینگ پودر و پودر ادویه مخلوط را داخل کاسه ای الک نمایید.

3. کره را به این مواد خشک اضافه نموده و با نوک انگشت مالش دهید تا شبیه به خرده نان شود.

4. زردآلو , خرما , گیلاس شیرین , کشمش را با شیر , تخم مرغ زده شده , پوست رنده شده ی لیمو و آب لیمو مخلوط نمایید.

5. عسل و مخلوط میوه را به مواد خشک اضافه نموده , آنقدر هم بزنید تا نرم و کش دار شود . مواد را با قاشق داخل قالب کیک آماده ریخته و روی سطح کیک را صاف نمایید.

6. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 1 ساعت بپزد تا اگر سیخی را وسط کیک فرو بردید , مواد به آن نچسبند.

7. قبل از بیرون آوردن کیک بگذارید درون قالب بماند تا سرد شود.

توصیه سرآشپز:

جهت تنوع در نوع میوه کیک میوه ای , می توانید یک عدد موز رسیده پوره شده را جایگزین عسل نمایید

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 13 تیر 1395  5:31 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها