0

شورجا خورش

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

شورجا خورش

 شورجا خورش

مواد لازم:

· مغز ران گوسفند (خردشده)- 450 گرم

· پیاز بزرگ (نگینی خرد شده)-1 عدد

· سیر (کوبیده شده)- 4 حبه

· روغن مایع- به مقدار لازم

· تخم مرغ- 4 عدد

· ماست پرچرب- 1 پیمانه

· زعفران- 2 تا 3 قاشق سوپ خوری

· نمک و فلفل قرمز (پودر شده)- به مقدار لازم

طرز تهیه:

1-گوشت را به همراه پیاز و سیر در قابلمه ای حاوی روغن داغ، تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و آب آن کاملا کشیده شود، سپس یک لیتر آب به آن افزوده و حرارت را زیاد کنید تا جوش آید. زمانی که جوش آمد، حرارت را ملایم کنید تا گوشت به مدت سه ساعت و نیم بپزد؛

2-در ظرفی، تخم مرغ ها را با همزن دستی، هم بزنید تا زرده و سفیده آن کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند. ماست، زعفران، نمک و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط یکدستی حاصل شود؛

3-در 30 دقیقه آخر پخت گوشت، مخلوط ماست را به قابلمه حاوی گوشت اضافه کرده و بگذارید روی حرارت ملایم بماند تا آب خورش کاملاً کشیده شده و جا بیفتد. پس از جا افتادن، شورجا خورش را در ظرف موردنظر ریخته و به همراه چلو سرو کنید.

لحظه نما:در صورت تمایل، می توانید 30 گرم زرشک خیس و آبکش شده را در تابه ای حاوی روغن گرم تفت دهید و هنگام سرو به خورش بیفزایید.

یک شنبه 13 تیر 1395  1:12 PM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به: شورجا خورش

پاسخ به: شورجا خورش

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

یک شنبه 13 تیر 1395  1:12 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها