سلام جناب بمانی
طاعات و عبادات شما قبول باشه
یک مقدمه عرض می کنم و بعد سوالاتم را می پرسم.
چند وقت پیش متوجه شدم مبلغی بحسابم واریز شده که علتش برایم مشخص نیست، بعد از پیگیریهای بانکی فهمیدم که از یک کارت بانکی بنام آقای احسان بمانی واریز شده است. هنوز موفق به دسترسی به واریز کننده نشده بودم که خیلی اتفاقی نام شما را اینجا دیدم!! هنوز نمی دانم آن مبلغ چه بوده و چرا واریز شده ولی حدس می زنم یا اشتباه شده یا از طرف راسخون بعنوان هدیه یا جایزه ای که از آن اطلاع ندارم واریز شده باشد.
سوال 1- واقعا ماجرا چه بوده است و آیا شما مبلغ را واریز کرده اید؟ چرا؟
سوال 2- چرا در راسخون با وجود تغییر و اصلاح اطلاع رسانی که باعث شفافیت و آگاهی نسبی کاربران از امتیازات و جوایز اهدایی شده است، هنوز خلاهایی وجود دارد؟ یعنی گاهی کاربری برنده می شود و خبردار نمی شود و گاهی کاربری می خواهد از نتیجهء مسابقه ای آگاه شود و نمی تواند. فکر نمی کنید بی نظمی در برگزاری و مدیریت مسابقات رنگارنگ راسخون هنوز تا حدی وجود دارد؟
سوال 3- مبنای انتخاب سوالات مسابقات روزانه و طرح مسابقات مناسبتی و مسابقات پراکنده ای که کاربران و مدیران تالارهای انجمن برگزار می کنند چیست؟
سوال 4- مبنای تعیین امتیاز و جایزه برای مسابقات راسخون چیست؟ چه اولویتهایی مد نظر مسؤولان راسخون است. گاهی مسابقه ای که بنظر بنده پیش پا افتاده می آید ممکن است جایزه یا امتیاز بالایی داشته باشد و بالعکس.
سوال 5- اگر تشویق کاربران به فعالیت در بخش خاصی از انجمنها(اعم از مطالعه و تولید محتوا) بعنوان یکی از اهداف طرح پرسشهای مسابقات روزانه، برای مدیران راسخون موضوعیت دارد، چرا اعلام قبلی در این مورد انجام نمی شود که تاثیر بیشتری داشته باشد؟ مثلاً بجای آن که کاربری یک روز به مسابقات روزانه مراجعه کند و ببیند که از تالار قرآن سوال طرح شده، از قبل اعلام شود که برای تشویق کاربران قرار است در ماه آتی یا هفتهء آتی پرسشهای مسابقات روزانه از این تالار طرح شود. ظاهراً با حذف لینک منبع پاسخ از مسابقات روزانه، قرار است تغییراتی در این راستا انجام شود. درست است؟ چون قبلاً لازم نبود کسی کل محتوا را بخواند و با زدن لینک و یک نگاه سریع می شد پاسخ را پیدا کرد!
بابت طولانی شدن و سخت شدن پرسشها عذرخواهی می کنم.
عیدتون هم پیشاپیش مبارک باشه!