مياچ: خوشحالم كه به خواست دايي به تيم بزرگ پرسپوليس آمدم
مياچ: خوشحالم كه به خواست دايي به تيم بزرگ پرسپوليس آمدم
مربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: خوشحالم که با درخواست دايي به تيمي بزرگ پيوستم.
|
|
|
ژلکومياچ اظهار داشت: خوشحال هستم و ميدانم با باشگاه بزرگي مثل پرسپوليس قرارداد بستهام. اين تيم با هواداران ميليونياش در ايران و آسيا جايگاه خوبي دارد و من اميدوارم بتوانم اندوختههايم را در اختيار اين تيم بگذارم.
وي افزود: در درجه دوم خوشحال هستم که در کنار اسطورهاي مثل علي دايي که در ايران و آسيا هميشه نشان داده يکي از بهترينها است قرار گرفتهام. من دايي را به خوبي ميشناسم و ميدانم که با پيراهن تيم ملي ايران به موفقيت هاي خيلي خوبي رسيده و براي رسيدن به هدفش زحمات زيادي را کشيده است.
مياچ در جواب سؤالي که شما با چه عنواني به پرسپوليسي آمدهايد گفت: به هر حال من به باشگاه بزرگ پرسپوليس آمدهام که کمک کنم. من مربي هستم و تمرينات و برنامه ريزيهاي تيم را بر عهده خواهم گرفت البته فراموش نکنيد تمام کارهايي که انجام ميدهم با دستورات دايي و هماهنگي بين کادر فني انجام خواهد شد، چون نفر اول کادر فني دايي است و اين را ميدانم که همکاران بسيار خوبي در کنارم هستند و همه به دنبال اين هستيم تا پرسپوليس موفق شود.
وي خاطرنشان کرد: من تجارب زيادي دارم در کنار مربياني مانند ايويچ، استانکو و... کار کردهام که هر کدام در فوتبال اروپا صاحب سبک هستند. سعي ميکنم در کنار دايي اندوختههايم را پياده کنم. من با درخواست دايي به ايران آمدهام و جا دارد از برخورد گرم مسئولان اين باشگاه سپاسگزاري کنم.
وي در پايان در خصوص شرايط پرسپوليس نيز گفت: تا حدودي از وضعيت اين تيم باخبرم اما سعي خواهم کرد در جلسات کادر فني بيشتر در امورات کار قرار بگيرم. به نظرم بازي دوستانه بسيار خوبي در دو تورنمنت پيش رو داريم و ميتوانم شناختم را از اين تيم کاملتر کنم البته من از فوتبال ايران تا حدودي شناخت دارم.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
یک شنبه 12 دی 1389 6:14 PM
تشکرات از این پست