0

محسن فروزان: تیم مرزبان لیگ برتری می شویم

mohammadtorres
mohammadtorres
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 21972

دروازه بان تیم خونه به خونه بابل گفت:دیدگاه ما به خونه به خونه لیگ یکی نیست و ما این تیم را از هم اکنون لیگ برتری می دانیم.

به گزارش خبرگزاری "دی اسپورت"، محسن فروزان در گفت و گویی، درباره پیوستن خود به خونه به خونه اظهار داشت: تاکنون تجربه کار کردن با مرزبان را نداشتم اما همیشه آرزو داشتم با یک مربی در کلاس او کار کنم.

قبل از عقد قرارداد با تیم صبا با مرزبان برای پیوستن به خونه به خونه صحبت کرده بودم اما وقتی پیشنهاد صبا پیش آمد ازمرزبان اجازه گرفتم و به صبا رفتم. بعد از فسخ قرارداد با صبا که به دلیل مشکلات اسپانسرینگ این تیم پیش آمد بلافاصله به تیم خونه به خونه برگشتم و امیدوارم همراه با این تیم به لیگ برتر صعود کنیم.

وی افزود: از شهر بابل شناخت زیادی ندارم اما فصل گذشته بازی های تیم خونه به خونه را دنبال می کردم. همیشه هواداران پرشور  این تیم را ستایش می کردم. هواداران خونه به خونه بسیار متعصب هستند و به خوبی نقش یار دوازدهم را برای تیم شان ایفا می کنند. من خودم بازیکنی هستم که معمولا در تیم های پرطرفدار بازی کردم و به بازی در چنین تیم هایی عادت دارم.

هرچقدر هواداران یک تیم پرشمارتر و متعصب تر باشند من بهتر می توانم بازی کنم. برای همین احساس می کنم امسال یکی از بهترین سال های فوتبالی ام باشد.

دروازه بان خونه به خونه در پاسخ به این سوال که چقدر برای صعود به لیگ برتر شانس دارید، خاطرنشان کرد: تیمی که مرزبان را به عنوان سرمربی داشته باشد حتما لیگ برتری است. دیدگاه ما به خونه به خونه لیگ یکی نیست و ما این تیم را از هم اکنون لیگ برتری می دانیم.فروزان خاطرنشان کرد: ورزش ما و به خصوص فوتبال باید قدردان زحمات افرادی مثل حسن زاده باشند. نباید اتفاقاتی بیفتد که بخش خصوصی از فوتبال رانده شود بلکه می بایست به گونه ای قدردان این افراد بود که سال به سال با انگیزه و میل بیشتری از فوتبال حمایت کنند.

پنج شنبه 10 تیر 1395  8:18 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها