وبسایت آوای سلامتی: کیک سیب, سابقه سنتی طولانی در بسیاری از کشورها دارد. آب سیب شیرین, یک ماده غیر معمول است که به نوع جدید کیک سیب اضافه می نمایند.
مواد لازم:
- کره به صورت تکه های ریز خرد شده: 100 گرم
- آرد بکینگ پودردار: 225 گرم
- بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
- شکر دانه ریز : 75 گرم
- سیب خشک, خرد شده: 50 گرم
- کشمش: 75 گرم
- آب سیب شیرین: 150 گرم
- تخم مرغ, زده شده: 1 عدد
- تمشک: 175 گرم
طرز تهیه:
1. کف یک قالب کیک گرد به قطر 20 سانتیمتر را چرب نموده و کاغذ روغنی بیاندازید.
2. در یک کاسه آرد و بکینگ پودر را الک نموده و هم بزنید و کره را با نوک انگشت با آرد ورز دهید تا به شکل خرده های نان دربیایند.
3. شکر, سیب خشک خرد شده و کشمش را به کاسه اضافه نموده و هم بزنید.
4. آب سیب و تخم مرغ را بیافزایید و خوب هم بزنید تا کاملا با مواد ترکیب شوند. تمشک را خیلی آرام طوری که خرد نشوند به مخلوط اضافه نموده و هم بزنید.
5. مخلوط را درون قالب کیک آماده شده, بریزید.
6. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا پف نماید , بالا بیاید و طلایی رنگ شود.
7. بگذارید کیک درون قالب بماند تا خنک شود. سپس آن را روی سینی مشبک فلزی برگردانید. پیش از سرو, اجازه دهید کیک کاملا سرد شود.