0

راه های ایندکس سریع سایت و صفحات در گوگل

amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 27726

بعد از انجام طراحی سایت ، نوبت به ثبت سایت و مطالب آن در موتورهای جستجو از جمله گوگل می شود. گوگل به طور کلی بعد از گذشت مدتی شروع به ایندکس صفحات شما در موتورهای جستجو می کند ولی اگر شما قصد دارید که این مدت زمان کوتاه گردد نیاز دارید که از امکانات وب مستر گوگل استفاده کنید. این کار نقش زیادی در سئو سایت شما دارد.

وارد بحث اصلی می شویم:

-  در ابتدا ببینید آیا سایت شما در صفحات گوگل ایندکس شده است یا خیر. برای این کار کافیست در موتور جستجوی گوگل عبارت زیر را جستجو کنید.

site:url

نکته : توجه کنید که در عبارت بالا کلمه url باید آدرس سایت شما باشد. نکته دیگر اینکه آدرس سایت خود را بدون wwww وارد کنید. برای مثال :

site:siterayan.ir

حال شما می توانید ببینید که تعداد صفحات شما در گوگل چه تعداد است.

- اگر سایت یا صفحه شما در گوگل ایندکس نشده بود می توانید از طریق لینک زیر وارد وبمستر شده و سایت خود را ثبت و تایید کنید.

https://www.google.com/webmasters

مواردی که باعث ایندکس سریع تر سایت شما خواهند شد:

- آدرس نقشه سایت خود را (sitemap) را ثبت کنید . ایندکس سایت مپ معمولا چند روزی به طول می انجامد.
- استفاده از امکان فوق العاده fetch as google

با استفاده از این امکان شما می توانید آدرس صفحه ای که می خواهید سریع تر ایندکس شود را وارد کنید. برای اینکار از قسمت crawl کزینه fetch as google را انتخاب کنید. سپس آدرس صفحه را وارد کنید . توجه داشته باشید که آدرس را متناسب با آدرس پشت کادر وارد کنید. 

برای مثال شما صفحه ای به نام
طراحی سایت در تهران یا طراحی سایت در کرمانشاه دارید و می خواهید این صفحه سریعا ایندکس شود و در نتایج گوگل قرار گیرد. شما باید آدرس آن صفحه را در کادر وارد کنید . این کار تاثیر زیادی در سئو سایت شما دارد.

به تصاویر زیر دقت کنید:

بعد از ثبت آدرس حالا روی گزینه submit to index کلیک کنید .

در این مرحله مشخص کنید که آیا فقط می خواهید این صفحه ایندکس شود یا علاوه بر این صفحه تمام لینک های این صفحه هم ایندکس شوند.

چهارشنبه 9 تیر 1395  2:42 AM
تشکرات از این پست
chinop siryahya nikpaz
nashiba
nashiba
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

پاسخ به:راه های ایندکس سریع سایت و صفحات در گوگل

بالا بودن پیج اتوریتی صفحه و دامین اتوریتی و لینک بودن در صفحات با اتوریتی بالا و استفاده از گوگل وبمسترتولز از عوامل ایندکس سریع در گوگل هستند.

سه شنبه 27 تیر 1396  12:36 AM
تشکرات از این پست
chinop nikpaz
shima111
shima111
کاربر جدید

موسسه فرهنگی افرا رایان اولین موسسه در جهت رشد موسیقی و آموزش موسیقی و آموزش مجازی موسیقی و آموزش موسیقی مجازی در ایران است. استفاده از نرم افزارهای آموزشی این موسسه تاثیر بسیاری در یادگیری مبتدیان و پیشرفت آنها دارد. نرم افزارآموزش موسیقی این موسسه شامل نرم افزار آموزش تار، نرم افزار آموزش سه تار ، نرم افزار آموزش سنتور ، نرم افزار آموزش نی ،نرم افزار آموزش ویولون کودکان ، نرم افزار آموزش گیتار پاپ ، نرم افزار آموزش تمبک ، نرم افزار آموزش سلفژ ، نرم افزار آموزش گیتار کلاسیک  می باشد .

شرکت کرج رایان در زمینه هایی چون تعمیرات کامپیوتر در کرج ، تعمیرات کامپیوتر کرج ، خدمات کامپیوتر در محل کرج ، خدمات کامپیوتر در کرج ، نصب ویندوز در کرج ، نصب ویندوز فعالیت می کند و آماده ارائه سرویس به همشهریان عزیز در کرج می باشد.

سه شنبه 18 اردیبهشت 1397  11:06 AM
تشکرات از این پست
shima111
shima111
کاربر جدید

موسسه فرهنگی افرا رایان اولین موسسه در جهت رشد موسیقی و آموزش موسیقی و آموزش مجازی موسیقی و آموزش موسیقی مجازی در ایران است. استفاده از نرم افزارهای آموزشی این موسسه تاثیر بسیاری در یادگیری مبتدیان و پیشرفت آنها دارد. نرم افزارآموزش موسیقی این موسسه شامل نرم افزار آموزش تار، نرم افزار آموزش سه تار ، نرم افزار آموزش سنتور ، نرم افزار آموزش نی ،نرم افزار آموزش ویولون کودکان ، نرم افزار آموزش گیتار پاپ ، نرم افزار آموزش تمبک ، نرم افزار آموزش سلفژ ، نرم افزار آموزش گیتار کلاسیک  می باشد. در دنیای کنونی که علاوه بر آموزش نیاز به ابزاز کمک آموزشی داریم استفاده از نرم افزارهای آموزشی بسیار مفید است 

سه شنبه 18 اردیبهشت 1397  11:25 AM
تشکرات از این پست
asalehir
asalehir
کاربر جدید
تعداد پست ها : 3

سلام

روی سایتی کار می‌کنم به نام asalehir.com
اگر به دنبال عسل طبیعی هستید ، فروشگاه عسل هیر با فروش عسل طبیعی ، ارسال رایگان و ضمانت اصالت، بهترین عسل را به شما می رساند | عسل درمانی | فروش عسل طبیعی

روی سئو سایت خیلی زمان گذاشتم و کار کردم و نسبت به رقبا خیلی بهتر شده. (قالب جدید که کاملا از نظر سئو و فنی درست باشه طراحی کردم براش، مشکلات سرچ کنسول رو کامل گرفتم، محتوا تولید میکنم مرتب و...)

بطور مثال کیوورد "فروش عسل طبیعی" رو چک کنید.

- البته باید بگم که اوایل اسفند در این کیوورد اول بود سایت، ولی بدلیل اینکه دامنه سایت رو از .ir به .com تغییر دادیم، کمی رنکینگ متزلزل شد. لازم به ذکره همه کارهای مربوط به تغییر آدرس رو هم انجام دادم.

ولی با این وجود، بازهم رقبای ضعیف‌تر بالاتر هستن.

اگر دوستان چک کنن و اگر گیری تو کار هست یا پیشنهادی دارن بگن، ممنون میشم.

واقعا برام سواله که چطور سایتی که محتوا تولید نمیکنه و از نظر فنی سئوش مشکل داره، چطور گوگل میارش بالا

سلام

روی سایتی کار می‌کنم به نام asalehir.com
اگر به دنبال عسل طبیعی هستید ، فروشگاه عسل هیر با فروش عسل طبیعی ، ارسال رایگان و ضمانت اصالت، بهترین عسل را به شما می رساند | عسل درمانی | فروش عسل طبیعی

جمعه 21 اردیبهشت 1397  9:00 PM
تشکرات از این پست
chinop
chinop
کاربر جدید
تعداد پست ها : 13

تولید محتوا منظم و سر ساعت خاص هم به افزایش سرعت ایندکس کمک میکنه

دوشنبه 18 تیر 1397  1:16 PM
تشکرات از این پست
nikpaz
aminbayat
aminbayat
کاربر جدید
تعداد پست ها : 1

بله تولید محتوا خیلی مفید هست ولی مثلا برای سایت حسابداری کرج خیلی سخته

یک شنبه 15 مهر 1397  1:54 PM
تشکرات از این پست
signco
signco
کاربر جدید

من یه سایت طراحی سایت دارم نمیدونم چرا بعضی صفحات سایتم با اینکه رقبای خیلی کمی داره زیر یک میلیون ولی هر کار میکنم رتبه نمیگیره و صفحه اول نمیاد.

چهارشنبه 17 مهر 1398  2:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها