0

نان_تافتون_خانگی

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

نان_تافتون_خانگی

نان_تافتون_خانگی

 چی لازم دارم:
آرد گندم به مقدار لازم . آب 2 لیوان . روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری . پودر خمیر مایه 1 قاشق چایخوری . نمک 1/2 قاشق چایخوریi
چطور بپزم:
درون کاسه ای آب ولرم ، شکر و خمیر مایه را مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه استراحت دهید سپس روغن و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
قاشق قاشق آرد اضافه کنید و مخلوط نمائید تا جایی که احساس کنید خمیر به دست نمیچسبد سپس 10 دقیقه خمیر را ورز دهید ( با کف دست به سمت جلو بکشید و مجدد برگردانید و به همین صورت خمیر را ورز دهید ).
خمیر اماده را درون کاسه ای که چرب کرده اید به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت قرار دهید.
روی سینی کمی آرد بپاشید ، تکه کوچکی از خمیر بردارید و با وردنه خوب باز کنید ، کف ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس خمیرهای باز شده را کف ماهیتابه پهن کنید تا نان ها پخته شوند ( میتوانید مقداری کنجد روی خمیر بپاشید ) ، پس از مدتی برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد و نان اماده شود.
نکته ها : هرچه خمیر نازک تر پهن شود نان شما تردتر خواهد بود ، این خمیر را میتوانید درون روغن سرخ کنید و کمی پودر قند بپاشید و بعنوان میان وعده نیز مصرف کنید.
میتوانید از این خمیر برای تهیه انواع غذاها مانند پیتزا استفاده کنید ، برای مصارف دیگری به غیر از نان تافتون مقدار روغنی که به خمیر اضافه میکنید باید 3 برابر باشد ( برای این مقدار مواد 5 قاشق غذاخوری لازم است ).

 

سه شنبه 8 تیر 1395  7:18 PM
تشکرات از این پست
nargesza atabakamma
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:نان_تافتون_خانگی

پاسخ به:نان_تافتون_خانگی

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

سه شنبه 8 تیر 1395  7:19 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها