به گزارش"خبرگزاري دي اسپورت"، محمود فکری که ازین پس سکان هدایت نساجی چیان را برعهده گرفته است در گفتگو با ما از لزوم ایجاد وحدت در میان مسئولین مازندران و هواداران نساجی خبر داد و گفت: اگر وعده صعود به لیگ برتر را بدهم به نوعی سیاه نمایی خواهد بود.
آقای فکری خسته نباشید از شرایط حضورتان در نساجی بفرمایید.
ابتدا سلام عرض میکنم خدمت هواداران نساجی. کاری که می خواهیم اینجا شروع کنیم کار بسیار سختی است. کاری است که 23 سال اتفاق نیفتاده و مشخص است که یک همدلی و وفاق استانی در مازندران نیاز است تا انشالله کار صعود نساجی بتواند به راحتی صورت بگیرد. همه عوامل باید دست به دست هم بدهند و با صبر و حوصله بیشتر و ماهم بخشی از کار را بگیریم و باعث خوشحالی همه مازندرانی ها شویم.
برای جذب بازیکنان تدابیری اندیشیده اید؟
ما ابتدا باید بیاییم و بازیکنان فصل گذشته را ببینیم و سطح آنان را بسنجیم و در پست هایی که نیاز به ترمیم است بازیکنان مناسب را جایگزین کنیم تا بتوانیم راحت تر نتیجه بگیریم.
می توانید این نوید را به مردم بدهید آرزوی چندین ساله آنان را برآورده کنید؟
ببینید خودم حدود 20 سالی در تیم بزرگ استقلال بوده ام و در سطح بالاتر از نساجی، حواشی را تجربه کرده ام. هم هواداران نساجی هم مردم مازندران باید بدانند کارصعود به لیگ برتر کاری نیست که یک نفر بتواند آن را انجام بدهد و اگر کار با موفقیت صورت گرفت مردم بدانند شخص محمود فکری به تنهایی موفق به آن نشده و همه کمک کردند. اگر سرمربی قول صعود بدهد سیاه نمایی است. در درجه اول برنامه من این است یک وفاق و دوستی بین مجموعه شهر و استان به وجود بیاوریم و بتوانیم از همه پتانسیل ها در جهت موفقیت تیم استفاده کنیم.
در پایان اگر صحبتی دارید می شنویم.
امیدوارم مجموعه استان همه در کنار هم باشند و همه به حمایت از نساجی بپردازند و وظیفه خودشان را به خوبی انجام بدهند و فقط توقع از بازیکنان و کادرفنی نباشد. نیاز است در مازندران اتفاق جدیدی بیفتد و همه با یکدیگر یکدل بشوند تا انشالله آن اتفاق زیبا در قائمشهر رقم بخورد. نساجی تیمی است که در همه استان طرفدار دارد. اکنون سفره ای پهن است و اگر این سفره بزرگتر بشود می شود لیگ برتر و افراد بیشتری می توانند نان بخورند و اگر کمک نکنیم این 4 نفری که نان میخورند هم سفره آنان جمع می شود. نه محمود فکری می خواهد 20 سال اینجا بماند و اگر نتیجه بگیرد نهایتا سه سال بخواهد اینجا بماند و سکان هدایت نساجی قطعا بعد از مدتی به دست افراد دیگری می افتد ولی مردم مازندران در انتها باید خوشحال بشوند.