بنهاکر: با مورينيو،موفقيتها از راه مي رسند
بنهاکر: با مورينيو،موفقيتها از راه مي رسند
لئو بنهاکر، مربي سابق رئال مادريددر صحبتهايي اعلام کرد که هوادار شماره يک رئال مادريد در هلند است و به عملکرد ژوزه مورينيو اطمينان کامل دارد
|
|
|
لئو بنهاکر، مربی هلندی دنیای فوتبال که در اواخر دهه 1980 با رئال مادرید به سه عنوان قهرمانی در لالیگا دست یافت، روز جمعه در تمرینات تیم مادریدی حاضر شد و در صحبتهایی اعلام کرد که ژوزه مورینیو، یک مربی تراز اول است و با او موفقیتها از راه خواهند رسید. بنهاکر در تمجید از مورینیو گفت:« رئال مادرید تیمی است که خیلی فشرده بازی می کند. همچنین مورینیو هم طرفدار فوتبال خوب و زیباست ولی در عین حال، به نتیجه بازی هم وابستگی زیادی دارد.بدین ترتیب او به خوبی می داند که چطور باید این دو مورد را با هم تلفیق کند و تیم را در حال متعادلی بین یک نتیجه خوب و یک بازی زیبا، پیش براند.» او در گفت و گو با وب سایت رسمی باشگاه رئال مادرید که از طریق اروپا پرس نیز منتشر شد،این صحبتها را مطرح کرد. بنهاکر در طول 45 سال مربیگری در دنیای فوتبال، او هدایت تیمهای مختلفی را برعهده داشته و از مربیگری تیم های ملی عربستان سعودی، هلند و لهستان گرفته تا مربیگری تیمهای باشگاهی مختلف را در کارنامه اش می بیند. مدیر فنی کنونی باشگاه فاینورد ادامه داد:« رئال مادرید بزرگترین تیم دنیاست. من هوادار شماره یک رئال مادرید در هلند هستم و مطمئنم که رئال با مورینیو به موفقیتهای فراوانی در سالهای آتی خواهد رسید. برای من مورینیو مربی شماره یکی است و این را نشان می دهد.» بنهاکر در ادامه نیز دست از تمجید از آقای خاص برنداشت :« او مردی است که شخصیت خیلی قوی ای دارد و همین را خیلی دوست دارم. او مردی است که همیشه در کنار بازیکنانش است و از آنها دفاع می کند و همین باعث می شود که بازیکنانش به او اعتماد داشته باشند، نه فقط در زمین مسابقه،بلکه حتی در خارج از زمین چمن. من هم همیشه سعی می کردم تا همین کار را انجام بدهم، چون می دانستم که فشاری که بازیکنان تحمل می کنند، خیلی زیاد است. من برای رئالی ها آرزو می کنم که در سال جدید میلادی به تمام عناوین قهرمانی ممکن دست بیابند.»
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
یک شنبه 12 دی 1389 3:51 PM
تشکرات از این پست