0

دايي:‌ در امارات با بهترين تيم‌هاي اروپا بازي مي‌كنيم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: حريفان ما در تورنمنت امارات‌ جزو بهترين‌هاي اروپا هستند.

علي دايي در آستانه سفر به ترکيه براي تشکيل اردويي 10 روزه اظهار داشت: خدا را شکر مي‌کنم که در حال حاضر وضعيت بسيار خوبي داريم. ما از روز چهارشنبه تمرينات پرفشار خودمان را استارت زديم و در حال ادامه دادن اين تمرينات با برنامه‌هاي منظم و مرتب هستيم تا انشاءالله سيزدهم عازم آنتاليا شويم و اردوي خود را آغاز کنيم.
وي افزود: در آنتاليا دو بازي بسيار سخت و در سطح بالا داريم. در اين تورنمنت تيم‌هاي خوبي مثل اينتراخت فرانکفورت و تيم‌هاي ديگر حضور دارند. سپس در تهران تمريناتمان را دنبال مي‌کنيم و بيست و نهم عازم امارات خواهيم شد.
دايي ادامه داد: به نظر من در تورنمنت امارات سطح کيفي مسابقات بالاتر از تورنمنت آنتاليا است و ما مي‌توانيم بيشتر خودمان را محک بزنيم. تيم‌هايي که در تورنمنت امارات حضور دارند همه جز بهترين‌هاي اروپا هستند و در ليگ قهرمانان اروپا حضور پيدا کردند. به خاطر همين به نظرم محک بسيار جدي در امارات خواهيم خورد. بعد از اين دو تورنمنت خوب به ايران برمي‌گرديم تا در ليگ برتر خودمان را ثابت کنيم.
دايي همچنين در خصوص شرايط کلي پرسپوليس گفت: خدا را شکر شرايط کلي تيم بسيار خوب است. بچه‌هاي ما خوب تمرين مي‌کنند و خوب کار مي‌کنند. انگيزه آنها بسيار مرا اميدوار کرده و اميدوارم به شرايط مطلوب تا شروع نيم فصل دوم ليگ برتر برسيم.
دايي در خصوص وحيد هاشميان نيز گفت: هاشميان از روز چهارشنبه به تيم ما در ترکيه اضافه مي‌شود. به خاطر کارهاي اداري و برخي مشکلات شخصي عازم آلمان شده است.
وي در جواب سؤالي که آيا هاشميان مي‌تواند به پرسپوليس کمک کند يا خير، گفت: مطمئن باشيد بازيکن ارزشمندي بوده که ما او را جذب کرديم. او مي‌تواند به پرسپوليس کمک کند. ما در خط حمله به يک مهاجم سرزن نياز داشتيم که خدا را شکر وحيد هاشميان را جذب کرديم.
دايي در پاسخ به اين سوال که آيا تيم ملي در جام ملت‌هاي آسيا موفق خواهد شد يا خير گفت: من در باره اين مسائل حرفي نمي‌زنم. آرزوي قلبي‌ام اين است که موفقيت فوتبال ايران را در آسيا ببينم و اميدوارم اين اتفاق رخ دهد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

یک شنبه 12 دی 1389  3:46 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها