فلفل دلمه ای متوسط – 3 عدد
هویج نگینی خرد وپخته شده -2 عدد
سیب زمینی نگینی خرد وپخته شده -یک عدد
پیازچه خرد شده- یک پیمانه
کدوسبزنگینی خرد شده- 2 عدد
گوجه فرنگی – یک عدد
ادویه – به دلخواه
پنیر پارمیزان – نصف پیمانه
طرز تهیه :
همه سبزیجات را بشویید و به غیر از فلفل دلمه ای، آن ها را بعد از کمی پختن نگینی خرد کنید . سر فلفل را با دقت برش بزنید. سپس مواد داخل دلمه شامل دو عدد هویج نگینی متوسط نیم پز ،یک عدد سیب زمینی درشت پوست کنده نگینی متوسط و پیازچه خرد شده را با کمی روغن زیتون تفت دهید. بعد از آن دو عدد کدو سبز نگینی خرد شده را با پیازچه تفت دهید؛ وقتی خوب تفت خورد، یک عدد گوجه فرنگی را هم با مواد کمی تفت دهید.
انواع ادویه شامل نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و فلفل قرمز را اضافه کنید و سپس بگذارید با آب گوجه فرنگی جوش بخورد و آبش تمام شود. از روی حرارت بردارید و چند برگ ریحان تازه را خرد و به مواد اضافه کنید. یک چهارم پیمانه پنیر پارمیزان را به مواد اضافه و داخل فلفل را از مواد پر کنید. سر فلفل را بگذارید و در ظرف نسوز چرب شده قرار دهید و دو سه قاشق روغن زیتون روی آن بریزید و روی آن فویل آلومینیم بکشید و در فر از قبل گرم شده به مدت یک ساعت در حرارت ۱۸۰ درجه (در طبقه اول) بگذارید تا فلفل ها خوب بپزد.