پاسخ به:(صندلی داغ)میهمانbamian
1- در جنگل، در حال قدم زدن با شخصی هستید، شخص همراه شما کیست؟مادربزرگم
2- باز هم در جنگل، قدم می زنید، حیوانی را می بینید. می توانید بگویید چیست؟اسب سفید
3- چه تعامل یا ارتباطی بین شما و آن حیوان ایجاد می شود؟به سمتم میاد و میزاره مادربزرگم رو سوارش کنم چون پیره واز پیااده روی خسته میشه
4- به اعماق جنگل می روید. وارد محوطه ای بدون درخت می شوید و در مقابل خود، خانه رویایی و ایده آلی که در ذهن داشتید می بینید آن را توصیف کنید.خانه ای چوبی با سقفی شیروانی با حیاطی پراز سبزیجات و درختامن میوه مختلف
5- آیا دور خانه شما نرده یا توری وجود دارد؟
خیر
6- وارد خانه می شوید. به اتاق ناهارخوری می روید و میز ناهارخوری را می بینید. توضیح دهید روی میز و دور و بر آن چه می بینید؟ یه گلدون گل معطر و میوه خوری پراز میوه های تازه ومعطر
7-از در پشت خانه خارج می شوید. بر روی چمن ها یک فنجان قرار گرفته است. جنس فنجان از چیست؟( سرامیک، شیشه، کاغذ، چینی و…)چینی
8- با فنجان چه می کنید؟فقط نگاش میکنم لمسش میکنم و میزارمش سر جاش
9- در حاشیه و اطراف خانه قدم می زنید و خود را کنار آب می بینید، آبی که می بینید چه نوعی است؟( دریا، اقیانوس، نهر، رودخانه، دریا و…)رودخان خروشان با موج هایی متوسط
10- چگونه از روی آب می گذرید؟چون عمقش زیاد نیست و سرعت اب هم زیاد نیست اهسته از میون اب ها رد میشم
چقدر در نگهداری از کتابهات دقت داری و تمیز هستی?
کتابت رو راحت به هر کسی امانت میدی?چرا?
اگه قرار باشه به دوستان یا خانواده تان بابت یک اتفاق خوب سور بدین، چی و در چه حدی میدین?
با سلام،
ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات، لطفا به سه سوال زیر پاسخ دهید:
۱- شما خود را س.م. مطهری معرفی کردید پس فلسفه نام کاربریتان یعنی bamian چیست؟
۲- صادقانه چند سالتان است؟
۳- رشته تحصیلی و شغلتان چیست؟
سپاس
به نظرتون سایت راسخون رقیب نداره?
اگر در حین تمیز کردن مثلا میز مطالعه تون با یه یادداشتی از دوران کودکی تان روبرو بشید، چیکار می کنید؟
از شنیدن صداهای زیر چه احساسی پیدا می کنید:
ترمز ماشین
جیغ بچه همسایه
صدای آب
صدای بلبل
صدای ساعت ۲ نیمه شب خروس
شکستن شیشه
با شنیدن این کلمات یاد چه چیزی میفتید:
درخت
علم
هنر
سفر
تلفن همراه
عصا
چقدر در نگهداری از کتابهات دقت داری و تمیز هستی?زیاد ودوست دارم کتاب هام همیشه سرجاشون باشه
کتابت رو راحت به هر کسی امانت میدی?چرا?نه مگر اینکه قابل اعتماد باشه
۱- شما خود را س.م. مطهری معرفی کردید پس فلسفه نام کاربریتان یعنی bamian چیست؟نام کاربری از bamیعنی شهر بم میاد
۲- صادقانه چند سالتان است؟35
۳- رشته تحصیلی و شغلتان چیست؟شغل هم ندارم بیکارم
ترمز ماشین ترس
جیغ بچه همسایه دلسوزی
صدای آب ارامش
صدای بلبل عشق
صدای ساعت ۲ نیمه شب خروس کلافگی
شکستن شیشه هیچی
توی تنهاییت به چی فكر میكنی؟ تا حالا شده واقعآ آماده مردن باشی؟ چند بار؟
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
نظرت در مورد ازدواج چیه ؟ اهل ورزش هستی ، چی ورزشی میکنی?
1- اگر الان مدیر کل انجمن بودید چه تغییراتی در انجمن می دادید؟
2- اولین کاری که در سایت انجام می دادید چه بود؟