0

(صندلی داغ)میهمان sayyed13737373

mty1378
mty1378
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7386

پاسخ به:(صندلی داغ)میهمان sayyed13737373

دوتا ساعت شنی داریم یکی 3 دقیقه را محاسبه میکند و یکی 7 دقیقه را ما میخواهیم 8 دقیقه را حساب کنیم.

توجه کنید ما مستقیم زمان 8 دقیقه را میخواهیم نه اینکه بشینین 1 ساعت جمع و کم کنید تا 8 دقیقه بشه .یعنی از وقتی که هر کدام از این ساعت شنی ها را فعال کردین زمان 8 دقیقه شما شروع میشود و باید 8 دقیقه را محاسبه کنید.

وقتي مي گوييم علي غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را 
وقتي مي گوييم حسين غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را
 خدا نکند روزي بگويند مهدي غريب بود که آينده گان لعنتمان کنند

!جنـگ نـرم , تـفـنـگ نميخواهد چـادر ميخواهد

سه شنبه 8 تیر 1395  9:49 PM
تشکرات از این پست
fatemeh74 sayyed13737373
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض ادب.

پست تخته کردن در روابط عمومی رو خوندم گفتم دیگه صندلی داغتون ادامه پیدا نمیکنه.

اول صلوات بفرستین برای آقای قریشی که پسرعموتون حساب میشن.

سوال 1. 

از نظر شما تفاوت عملکرد آقای قریشی و آقای کیانی چی هست؟ کدوم عملکرد رو بیشتر میپسندید؟

سوال 2. 

از نظر شما عملکرد آقای نجاران بهتر بود یا حاج آقا؟ دلیل؟

سوال 3. 

به نظر شما، ادامه فعالیت افرادی مثل من که با مشکلات فعلی سایت سرو کار دارند، مفید هست یا باید مثل شما فعالیت رو بگذاریم کنار؟ توصیه شما چیه؟

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

سه شنبه 8 تیر 1395  9:52 PM
تشکرات از این پست
fatemeh74 mty1378 sayyed13737373 amirali123
fatemeh74
fatemeh74
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6608

خب اگه حرف مسئول وعده توخالی نبود و خیلی واضح دلیل رو گفت که کاملا حق خوری بود چی؟

نظرتون در رابطه با عبارات زیر چیه؟

دانشگاه فرهنگیان:

معلم ابتدایی:

سامانه مروارید:

مبانی نظری تحول بنیادین:

بوروکراسی:

نظریه مزلو یا مازلو؟

سرپرست خوابگاه:

مسئول آموزشی:

- تا حالا شده استاد به آموزش بگه که نمیاد و آموزش به شما نگه و شما تو کلاس منتظر استاد باشید؟

- تو کلاس که معلم شدید دانشجوها نقش دانشجو رو داشتن یا دانش آموز؟اگه دانش آموز ،خنده تون نگرفت؟منکه خنده ام گرفتlaugh

- به نظرتون روش خوبیه اینکه دانشجو نقش دانش آموز رو اجرا کنه؟

هر صبح پلک هایت فصل جدیدی را از زندگی ورق میزند

سطر اول همیشه این است:خدا همیشه با ماست

پس بخوانش با لبخند

سه شنبه 8 تیر 1395  9:57 PM
تشکرات از این پست
mty1378 salma57 sayyed13737373 amirali123
bamian
bamian
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 352

کامل کن

چقدر خسته ام از این فراق طولانی
زدست رفته قرارم ..........................

چهارشنبه 9 تیر 1395  12:01 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 amirali123
bamian
bamian
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 352
چهارشنبه 9 تیر 1395  12:05 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 amirali123
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

نقل قول mty1378

کریم، رحیم، پرویز و وحید به دزدی متهم شده اند. می دانیم فقط یکی از آنها گناهکار است. آنها در بازجویی پلیس چنین اظهار داشته اند:

کریم: پرویز دزدی کرده است.
رحیم: من بی گناهم.
پرویز: وحید دزدی کرده است.
وحید: پرویز دروغ می گوید.

الف) اگر فقط یکی از چهار مطلب بالا درست باشد، گناهکار کیست؟
به نظرم رحیم
ب) اگر فقط یکی از چهار مطلب بالا غلط باشد، گناهکار کیست؟

پرویز

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

چهارشنبه 9 تیر 1395  3:33 AM
تشکرات از این پست
salma57 fatemeh74 amirali123
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

نقل قول mty1378

دوساعت رو با هم راه بندازیم و وقتی که ساعت 3 دقیقه ای تموم شدش دوباره راه بندازیمش و وقتی که دوباره تموم شدش(6دقیقه رد شده فعلا) یک دقیقه از ساعت 7 دقیقه ای مونده. ما ساعت 3 دقیقه ای رو دوباره راه می اندازیم و یک دقیقه از اون 3 دقیقه با یک دقیقه این 7 دقیقه می گذره. حالا ساعت 7 دقیقه ای شنش تموم شده و از ساعت 3 دقیقه ای هم به اندازه یک دقیقه شن به طرف پایینش ریخته. که با برگردوندن ساعت شنی 3 دقیقه ای و گذشت دوباره اون یک دقیقه (ریختن شن روی بقیه شن ها) می شود 8 دقیقه.

چهارشنبه 9 تیر 1395  3:45 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب.

پست تخته کردن در روابط عمومی رو خوندم گفتم دیگه صندلی داغتون ادامه پیدا نمیکنه

قصدم این نبود که وارد این قضایا بشوم همون طوری که جواب خواهر بزرگوار برخوار را مختصرا دادم اما مثل اینکه لازمه بر دوستان شفاف سازی بشه:

تا وقتی سایت هست منتقد هم هستش و من وقتی که انتقاد میکنم، انتقادم به کل هستش و نه به شخص( انتقادم به سید بزرگوار نیستش بلکه به مجموعه روابط عمومی هستش) چرا که این انتقاد قبل از ایشون هم بوده و من اون حرفم هم بیشتر با طنز می خواستم بگم تا به کسی بر نخوره و فقط متوجه باشند که از کارشون راضی نیستیم زیاد(البته تا مقدار زیادی تازگیا خوب کار کردن و قابل قبول هستش خدا قوت) ولی به خاطر این روزها مجبور شدم من کل پستام رو جدی بزنم( میدونید که معمولا با خنده حرفم رو میزنم حتی انتقادم رو چون نظرم بر اینه که انتقاد جهت تصحیح هستش و نه دعوا و مچ گیری)

کاربرای قدیمی یادشون هستش احتمالا که من یک سال اول وعده و وعید ها به شدت از روابط عمومی دفاع می کردم و به خیلی از منتقد ها دلگرمی می دادم و اطمینان میدادم اگر گفته ها تحقق پیدا نکند در کنارشون به انتقاد می پردازم(اگر دوستان یادشون نیست یک سری به تالار روابط عمومی بزنند) اما یک سال سپری شد و خبری نشد و من هم اون موقع ها هم به جناب نجاران و هم جناب کیانی پیام تو صندوق پیام میدادم هر هفته و موضوع رو پیگیری می کردم و آنها امید میدادند اما تا جایی رسید که صبرم تموم شد و اومدم طرف منتقدین و هیچ وقتم با اعصبانیت و ناراحتی پستی علیه سایت نزدم و تمام پستام به خاطر دلسوزی نسبت به کاربرانی بود که با اخلاص کار می کردند ولی بهشون اهمیت داده نمی شد و باهاشون روراست صحبت نمی شد و فقط وعده و وعید توخالی و فقط در بین اون همه انتقادم یک بار از پاسخ ها ناراحت شدم که دوستان یادشون هست که منتقدین رو فتنه گر و آشوبگر معرفی کردند( هر چند به نقل از مسئولین مخاطب من نبودم و تلفنی هم با من صحبت کردند(البته این پست توهین به منتقدین 10 دقیقه بعد از پست آخری که با انتقاد زدم و بیشتر مدیران هم باهاش موافق بودن و اینو جناب کیانی خوب می دونستن تو تالاری بی ربط زده شد) ولی اصولا کسی نیستم که ببینم  اشخاصی که خودشون هم در قضیه ای به اندازه ی طرف مقابل مقصر هستند و دارند طرف مقابل رو خورد می کنند و من تو اون قضیه سکوت کنم.

اول صلوات بفرستین برای آقای قریشی که پسرعموتون حساب میشن.

ایشون عزیز دل ما هستند و بالا گفتم انتقادم بر شخص نیست و این رو بارها گفتم.

به نظرم جا داره روابط عمومی اقتدار بیشتری بین کارمندا داشته باشه و روابطش رو کاربران و بخصوص مدیران بیشتر بکند

سوال 1. 

از نظر شما تفاوت عملکرد آقای قریشی و آقای کیانی چی هست؟ کدوم عملکرد رو بیشتر میپسندید؟

خداوند هر دوی این عزیزان را حفظ کند در راه فرهنگی.

من در حضور مسئول ازش انتقاد می کنم چون نظرم اینه که بیاید و کارش رو اصلاح کند پس در مورد جناب کیانی نظری نمی دهم و حتی اگر مجبور بشوم دفاع هم می کنم چون خودشون نیستند همون طوری که دقیقا یک هفته بعد از رفتنشون ازشون دفاع کردم در نبودشون .(تا یک هفته قبل از رفتنشون داشتم به شدت  انتقاد می کردم ازشون)

سوال 2. 

از نظر شما عملکرد آقای نجاران بهتر بود یا حاج آقا؟ دلیل؟

هر دوی بزرگواران عزیز هستند و به دلیل بالا مقایسشون نمی.کنم.

سوال 3. 

به نظر شما، ادامه فعالیت افرادی مثل من که با مشکلات فعلی سایت سرو کار دارند، مفید هست یا باید مثل شما فعالیت رو بگذاریم کنار؟ توصیه شما چیه؟

من هرگز فعالیتم رو کنار نذاشتم.

من بیش از 6 بار در روز به سایت میام و هر دفعه حدود 15 دقیقه هستم و بیشتر مواقع مثل قبلا که بودم از طریق صندوق پیام به مشکلات دوستان رسیدگی می کنم مخصوصا دوستان وبلاگ نویسی که می شناسند منو و یا از اون طریق با دیگر بزرگواران صحبت می کنیم.

من بیشتر اتاق چت رو کنار گذاشتم و بیشتر افراد فکر می کنند که کمتر میام سایت. نه دیدم جای صحبت در اتاق چت بهتر است که به مطالعه بقیه موارد بپردازم.

مثلا من اغلب پست های تالار خانواده و ترفند ها و مهدویت و قرآن رو می خونم و اونایی که برام جالبه رو خلاصه برداری می کنم. به شما هم پیشنهاد می کنم جای پست نجومی بشینید همینا رو مطالعه کنید

اما در مورد این که چرا مدیر نمی شوم هم باید بگم که من با مدیر شدم خودم رو موظف میدونم که به وظایفم نسبت به سایت عمل کنم تا پولی که می دهند هر چند بسیار کم برام قابل استفاده باشد و حلال باشه از نظر خودم( متاسفانه در این موردبسیار حساسم که حتما پولی که به دست میارم پاک و حلال باشه) که به خاطر این موظف بودن مدیریت رو نمی تونم قبول کنم چرا که وقتم دست خودم نیست. اتفاق است که معمولا برایم می افتد و یک هو برنامه ای بقیه می چینند و بدون اطلاع قبلی اجراشو بهم میدن و منم خودمو مجبور می کنم که قبول کنم چون باهاشون عهد بستم تو کارهای فرهنگی تا جایی که می تونم کمک کنم چون نیرویی کار آمد و زیاد جز افراد و دوستانم که تا وقتی که من قبول نکنم کاری رو وارد نمی شوند توی شهر خیلی کم هستش.

تو اوایل خرداد هم به پیشنهاد یکی از بزرگواران درخواست مدیریت تالار ولایت فقیه رو داشتم که گفته بودم تو خصوصی به حاج آقا از فلان تاریخ تا فلان تاریخ و قصدم هم نظم دهی به تالار و اجرا طرح بود تا تالار به اون مهمی در سکوت نمونه که اون هم به دلیل گفته شده بعد از ماه رمضان گذشت دیگر وقتش و موند حالا دوباره کی وقت کنم و دوباره درخواست بدهم

چهارشنبه 9 تیر 1395  4:19 AM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1

تشکر بابت پاسخ جامع و کامل شما.

بعد از واحد فنی و ایرادات فنی، یک انتقاد سازنده از راسخون؟؟

الان که مدیر نیستین، یک تالاری که دوست دارید فعالیتش بیشتر باشه رو نام ببرید. برنامه پیشنهادیتون برای دیده شدن و پربار شدن تالار مورد نظر چیه؟

به نظر شما فقط مدیران باید برای تالارها برنامه پیشنهاد بدن؟ اگر کاربر عادی سایت باشین، نمیشه وقت هایی که میدونید چند روزی وقت آزاد دارید، برای اجرای یک برنامه مفید در سایت وقت بگذارید؟ 

آقا سید اگه گفته میشه حضورتون کم شده حتما کم شده....

درسته یه وقتهایی تشکراتی پایین پست ها میزنید و حضورتون رو اعلام می کنید ولی به نظرم شما که اطلاعاتتون در زمینه هایمختلف مذهبی و....  زیاد هست ، حتی اگر شرایط فنی مهیا نباشه ، بیشتر از این می تونید موثر باشید. (در انجمن)

چهارشنبه 9 تیر 1395  4:38 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 fatemeh74 amirali123
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

نقل قول fatemeh74

خب اگه حرف مسئول وعده توخالی نبود و خیلی واضح دلیل رو گفت که کاملا حق خوری بود چی؟

من جلوی حق خوری سکوت نکردم. جلوی تهدید نماینده دولتش سکوت نکردم چه برسد جلوی حرف مسئول دانشگاه.

اگر باور دارید کارتون و حرفتون حقه پا پیش بذارید مگه گفته دین و پیامبر و معصومین همین نیستش؟ مگر بر این گفته شک دارید؟!

نظرتون در رابطه با عبارات زیر چیه؟

دانشگاه فرهنگیان: مهمترین مسئله آموزش و پرورش

ابتدایی: مهمترین دوران شکل گیری شخصیت و آینده جامعه

سامانه مروارید: گلستانشم چیزی نیست

مبانی نظری تحول بنیادین: جالب بودش برام

بوروکراسی: زیادیش خوب نیست بعضی جاها لازمه طبق قانون و نظم عمل نشه

نظریه مزلو یا مازلو؟علاقه ای بهش ندارم

سرپرست خوابگاه:بی مسئولیت

مسئول آموزشی: بدبرخورد و دوستدار مقام

- تا حالا شده استاد به آموزش بگه که نمیاد و آموزش به شما نگه و شما تو کلاس منتظر استاد باشید؟

یک قانون نانوشته داره دانشگاه ما این که استاد به آموزش هیچ وقت نمی گه که نمیادش بلکه اول ترم 1 آموزش گفت استاد 15 دقیقه سر کلاس نیادش می تونید کلاسو تعطیل کنید یعنی استاد نمی یادش( مگر اینکه استاد بگه حق ندارید حتی اگر نیومدم برید)

- تو کلاس که معلم شدید دانشجوها نقش دانشجو رو داشتن یا دانش آموز؟اگه دانش آموز ،خنده تون نگرفت؟منکه خنده ام گرفتlaugh

نصف کلاس دانش آموز و نصف دیگر تحلیل گر... نه اصلا نخندیدم

- به نظرتون روش خوبیه اینکه دانشجو نقش دانش آموز رو اجرا کنه؟

نه. زیاد جالب نیست فقط دنبال بازیگوشی هستن.خخخخ

چهارشنبه 9 تیر 1395  4:41 AM
تشکرات از این پست
fatemeh74 amirali123
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

نقل قول bamian

کامل کن

چقدر خسته ام از این فراق طولانی
زدست رفته قرارم ..........................

یار بی درد، درمان تنهایم کجایی

چهارشنبه 9 تیر 1395  4:45 AM
تشکرات از این پست
fatemeh74 amirali123
salma57
salma57
کاربر طلایی1

سوال!

فرض کنید در روستای محرومی خدمت کنید (محروم که حتی جاده و کوچه هاش هم آسفالت نشده باشه) اگر در حین خدمت، برای آسفالت جاده پیگیر باشین و مسئولین روستا هم هر روز و هر ساعت که شما رو میبینند به شما بگن که دارن پیگیری میکنن

1.تا چه مدت تحمل می کنید که مسئولین وعده هاشون رو تکرار کنندد

2. امکان داره به دلیل رفتار مسئولین روستا مدتی در کلاس حضور پیدا نکنید و به دانش آموزانی که فقط سوال درسی دارند و مشکلی در یادگیری دارند در منزل خودتون یا کوچه و محل رفت و آمد درس بدین؟

یه وقت فکر نکنید من راسخون رو به روستا تشبیه کردم و مسئولینش رو به مسئولین وعده ده روستا و کوچه و خیابون رو به صندوق پیام!! indecision

چهارشنبه 9 تیر 1395  4:54 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 fatemeh74 amirali123
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

تشکر بابت پاسخ جامع و کامل شما.

امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید بزرگوار.

بعد از واحد فنی و ایرادات فنی، یک انتقاد سازنده از راسخون؟؟

به حرف منتقدین(دوستداران سایت) گوش کنن

الان که مدیر نیستین، یک تالاری که دوست دارید فعالیتش بیشتر باشه رو نام ببرید. برنامه پیشنهادیتون برای دیده شدن و پربار شدن تالار مورد نظر چیه؟

مدیر پاسخگو؛ بذارید خانم برخوار طرحش رو اجرا کنه.

به نظر شما فقط مدیران باید برای تالارها برنامه پیشنهاد بدن؟ اگر کاربر عادی سایت باشین، نمیشه وقت هایی که میدونید چند روزی وقت آزاد دارید، برای اجرای یک برنامه مفید در سایت وقت بگذارید؟ 

نه اتفاقا هم کاربران می تونند پیشنهاد بدهند و هم مدیران دیگر و خوبی مدیر پاسخگو هم همینبودش.

من طرح اولیه ستاره های راسخونی که به شکل تئوری هم موندش و داره خاک می خوره تو انباری تالار پاتوق رو از پیشنهاد یکی از کاربران تو انتقاد ها و پیشنهاد های تالار در مدیر پاسخگو گرفتم و بعدش تو صندوق پیام باهاشون صحبت کردم( جناب آقای غریبه که الان مدیر هستند فکر کنم و پلیس هم بودند)

من معمولا طرح هامو روشون حداقل باید یک ماهی کار کنم ( یعنی یک تاپیکی باش. غیر فعال که فقط خودم بهش دسترسی دارم و هر روز یک قسمتی ازشو تکمیل کنم و تالارو چه پست های غیر فعال و چه بقیه پستاشو تک تک بررسی کنم تا ببینم کدوم پست بازخورد بیشتری داره تا روی اون موضوع مانور بیشتری بدم تو طرحم) بعد اینکه وقتی طرحی پیشنهاد می شود بهتر است پیشنهاد کننده اونو اجرا کنه و فاصله زمانی پیشنهاد طرح و اجراشم کم باشه تا پیشنهاد کننده موضوعاتش یادش نره.

مثلا من موقع پیشنهاد طرح جدید صندلی داغ بیش از 60 تست شم اطلاعاتی همراه با پاسخ و تفسیرش آماده کرده بودم که بعد از گذشت دو سال از آرشیوم پاک شده و یا تست هوش و جدول طراحی کرده بودم برای صندلی داغ و شم اقتصادی؛ آشپزی؛ حل معمای روبیک مجازی؛ تدریس و فیلم برداری توسط آقایون. نقاشی توسط خانوما و ... و نزدیک 30 سورپرایز بودن که همشون با پاک شدن پوشه از آرشیوم پاک شدن رفتن هوا.

من نظرم این هستش که اولا یک محدودیت امتیازی بذارن مثلا نهایت حسنه در ماه 40 هزار تا برای هر کاربر. این طوری پست های نجومی کمتر میشه( کاربر چند تا نام کاربری میزنه درست ولی وقتی خواست جایزه روتحویل بگیره مگر آدرس و ... نمیده که نشه شناساییش کرد)

مثلا بچه 5 ساله می تونه 6 هزار تا پست بزنه تو یه ماه! اینو نمیشه تشخیص داد.

از طرف دیگه برای هر طرح نویی که بیش از 20 الی 30 کاربر به خودش جلب کنه( یعنی تو یه ماه حداقل 40 صفحه بخوره توش مطلب دست نویس) و بازدیدش و تکشکراتش بیش از 40 تا بشود 50 هزار تا حسنه بدهند

جمعش می شود 90 هزار تا حسنه. این باعث می شود کاربر بیاد دنبال انگیزه و دست نویس و سایت نه اون پست نجومی برای قرعه کشی

آقا سید اگه گفته میشه حضورتون کم شده حتما کم شده....

درسته یه وقتهایی تشکراتی پایین پست ها میزنید و حضورتون رو اعلام می کنید ولی به نظرم شما که اطلاعاتتون در زمینه هایمختلف مذهبی و....  زیاد هست ، حتی اگر شرایط فنی مهیا نباشه ، بیشتر از این می تونید موثر باشید. (در انجمن)

با حضور علمایی که در سایت هستند بودن و نبودن من حقیر درد زیادی رو درمان نمی کند.

بروید آنها را راضی کنید.

چرا تو طرح ها از حاج آقا و جناب عزتی استفاده کمتری می شود.

تحلیل های حاج آقا با نام کاربری آفتاب بعضا من مشاهده می کنم و کیف می کنم که همچین کسی تو سایت هستش ولی افسوس که ازش کمتر استفاده می شود.

جناب حاجی عزتی هم همین طور و دیگر دوستان بزرگوار دیگر

چهارشنبه 9 تیر 1395  5:09 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سوال!

فرض کنید در روستای محرومی خدمت کنید (محروم که حتی جاده و کوچه هاش هم آسفالت نشده باشه) اگر در حین خدمت، برای آسفالت جاده پیگیر باشین و مسئولین روستا هم هر روز و هر ساعت که شما رو میبینند به شما بگن که دارن پیگیری میکنن

1.تا چه مدت تحمل می کنید که مسئولین وعده هاشون رو تکرار کنند.

تا مدتی که بار اول و دوم گفتند. بعدش شده تا رئیس جمهورش هم بروم این کارو میکنم تا راهو برای مردم آسفالت کنند.

2. امکان داره به دلیل رفتار مسئولین روستا مدتی در کلاس حضور پیدا نکنید و به دانش آموزانی که فقط سوال درسی دارند و مشکلی در یادگیری دارند در منزل خودتون یا کوچه و محل رفت و آمد درس بدین؟

نه چون موظفم و حقوق می گیرم و برای پاک و حلال بودن پولم میرم مگر اینکه از کارم کنار بکشم و این رفع اشکال رو هم از روی اینکه فقط زکات علمم رو بدهم انجام می دهم.

یه وقت فکر نکنید من راسخون رو به روستا تشبیه کردم و مسئولینش رو به مسئولین وعده ده روستا و کوچه و خیابون رو به صندوق پیام!! indecision

خودمو نمیدونم ولی بقیه امیدوارم فکر نکنند.

چهارشنبه 9 تیر 1395  5:14 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

مدیران تالارها بروند و ببینند کدام کاربران و مدیران دیگر در سه ماه اخیر بیشترین فعالیت رو تو تالار این ها داشته اند و بروند باهاشون مشورت کنند.

بی خوردی که سه ماه فعالیت نداشته حتما علاقه به موضوع داره که تو اون قسمت فعالیت میکنه.

البته افرادی که پست های نجومی می زنند مد نظرم نیستند

چهارشنبه 9 تیر 1395  5:16 AM
تشکرات از این پست
salma57 farshon fatemeh74 amirali123
دسترسی سریع به انجمن ها