نقل قول salma57
تشکر بابت پاسخ جامع و کامل شما.
امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید بزرگوار.
بعد از واحد فنی و ایرادات فنی، یک انتقاد سازنده از راسخون؟؟
به حرف منتقدین(دوستداران سایت) گوش کنن
الان که مدیر نیستین، یک تالاری که دوست دارید فعالیتش بیشتر باشه رو نام ببرید. برنامه پیشنهادیتون برای دیده شدن و پربار شدن تالار مورد نظر چیه؟
مدیر پاسخگو؛ بذارید خانم برخوار طرحش رو اجرا کنه.
به نظر شما فقط مدیران باید برای تالارها برنامه پیشنهاد بدن؟ اگر کاربر عادی سایت باشین، نمیشه وقت هایی که میدونید چند روزی وقت آزاد دارید، برای اجرای یک برنامه مفید در سایت وقت بگذارید؟
نه اتفاقا هم کاربران می تونند پیشنهاد بدهند و هم مدیران دیگر و خوبی مدیر پاسخگو هم همینبودش.
من طرح اولیه ستاره های راسخونی که به شکل تئوری هم موندش و داره خاک می خوره تو انباری تالار پاتوق رو از پیشنهاد یکی از کاربران تو انتقاد ها و پیشنهاد های تالار در مدیر پاسخگو گرفتم و بعدش تو صندوق پیام باهاشون صحبت کردم( جناب آقای غریبه که الان مدیر هستند فکر کنم و پلیس هم بودند)
من معمولا طرح هامو روشون حداقل باید یک ماهی کار کنم ( یعنی یک تاپیکی باش. غیر فعال که فقط خودم بهش دسترسی دارم و هر روز یک قسمتی ازشو تکمیل کنم و تالارو چه پست های غیر فعال و چه بقیه پستاشو تک تک بررسی کنم تا ببینم کدوم پست بازخورد بیشتری داره تا روی اون موضوع مانور بیشتری بدم تو طرحم) بعد اینکه وقتی طرحی پیشنهاد می شود بهتر است پیشنهاد کننده اونو اجرا کنه و فاصله زمانی پیشنهاد طرح و اجراشم کم باشه تا پیشنهاد کننده موضوعاتش یادش نره.
مثلا من موقع پیشنهاد طرح جدید صندلی داغ بیش از 60 تست شم اطلاعاتی همراه با پاسخ و تفسیرش آماده کرده بودم که بعد از گذشت دو سال از آرشیوم پاک شده و یا تست هوش و جدول طراحی کرده بودم برای صندلی داغ و شم اقتصادی؛ آشپزی؛ حل معمای روبیک مجازی؛ تدریس و فیلم برداری توسط آقایون. نقاشی توسط خانوما و ... و نزدیک 30 سورپرایز بودن که همشون با پاک شدن پوشه از آرشیوم پاک شدن رفتن هوا.
من نظرم این هستش که اولا یک محدودیت امتیازی بذارن مثلا نهایت حسنه در ماه 40 هزار تا برای هر کاربر. این طوری پست های نجومی کمتر میشه( کاربر چند تا نام کاربری میزنه درست ولی وقتی خواست جایزه روتحویل بگیره مگر آدرس و ... نمیده که نشه شناساییش کرد)
مثلا بچه 5 ساله می تونه 6 هزار تا پست بزنه تو یه ماه! اینو نمیشه تشخیص داد.
از طرف دیگه برای هر طرح نویی که بیش از 20 الی 30 کاربر به خودش جلب کنه( یعنی تو یه ماه حداقل 40 صفحه بخوره توش مطلب دست نویس) و بازدیدش و تکشکراتش بیش از 40 تا بشود 50 هزار تا حسنه بدهند
جمعش می شود 90 هزار تا حسنه. این باعث می شود کاربر بیاد دنبال انگیزه و دست نویس و سایت نه اون پست نجومی برای قرعه کشی
آقا سید اگه گفته میشه حضورتون کم شده حتما کم شده....
درسته یه وقتهایی تشکراتی پایین پست ها میزنید و حضورتون رو اعلام می کنید ولی به نظرم شما که اطلاعاتتون در زمینه هایمختلف مذهبی و.... زیاد هست ، حتی اگر شرایط فنی مهیا نباشه ، بیشتر از این می تونید موثر باشید. (در انجمن)
با حضور علمایی که در سایت هستند بودن و نبودن من حقیر درد زیادی رو درمان نمی کند.
بروید آنها را راضی کنید.
چرا تو طرح ها از حاج آقا و جناب عزتی استفاده کمتری می شود.
تحلیل های حاج آقا با نام کاربری آفتاب بعضا من مشاهده می کنم و کیف می کنم که همچین کسی تو سایت هستش ولی افسوس که ازش کمتر استفاده می شود.
جناب حاجی عزتی هم همین طور و دیگر دوستان بزرگوار دیگر