مواد لازم براي 1 نفر:
2ق س ژله بلوبري Blue berry
1/2 موز
2 حلقه آناناس تازه
2 تكه شليل تازه يا زردآلو
1 اسكوپ بستني وانيلي
1 قس پودر پسته
1 قس پودر فندق
2 قس كنجد
2 قس پودر نارگيل
3 قس عسل
به مقدار لازم سس شكلات
طرز تهیه:
1. ابتدا طبق دستورالعمل مخصوص درست كردن ژلهها، پودر ژله را با يك ليوان آب داغ، سپس يك ليوان آب سرد مخلوط كرده و بگذاريد در يخچال ببندد. بعد دو قاشق از آن را داخل ليوان بريزيد. موز را حلقهحلقه كرده روي ژله قرار دهيد.
2. آناناس را خرد كنيد و روي حلقههاي موز بريزيد.
3. تكههاي زردآلو يا شليل را هم طوري كنار ديواره بچينيد كه وسط آنها را با بستني پر کنید.
4. پودر پسته، پودر نارگيل، كنجد و پودر فندق را روي هم بريزيد و در انتها سس شكلات را طوري روي مواد بريزيد كه همه سطح دسر را بپوشاند. در مرحله آخر كمي عسل روي شكلات بريزيد.
يهجور ديگه
اگر ميخواهيد اين معجون را در پاييز يا زمستان هم درست كنيد، ميتوانيد به جاي ميوههاي تازه از كنسروي آنها هم استفاده كنيد.
فوتوفن
اسكوپ نام وسيلهاي قاشق مانند است كه براي شكل دادن بستني در ظرف مخصوص سرو استفاده ميشود. اگر شما آن را نداريد، ميتوانيد از قاشق معمولي استفاده كنيد.