کارشناس فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گفت: لباسهايي که توسط فرهنگ غرب در جوامع شرقی و در سطح دنیا به صورت مد مورد استفاده قرار مي گيرد، کارکرد پوششي ندارد، بلکه میخواهد مسائل جنسی را در معرض نمایش قرار دهد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، کامران سلطانی نژاد 8 دي ماه در نشست پرسش و پاسخ دانشجویی در غرفه «خبرگزاري دانشجو» در مطبوعات خراسان جنوبي در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان در خصوص تاثیر فرهنگ غرب بر پوشش اسلامی اظهار داشت: با توجه به مطرح شدن نظریههای دهکده جهانی، قطعا فرهنگ غرب بر پوشش مردمان جهان نیز بیتأثیر نبوده است.
وی با بیان اینکه خداوند پوشش را بیهوده بر انسانها واجب نکرده است، گفت: حفظ حجاب در جامعه قطعا سبب سلامت و تداوم جامعه خواهد شد.
کارشناس فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: پوشش ها، با توجه به محیط و شرایط جغرافیايی در نظر گرفته شده اند که این امر در سلامت انسانها موثر است.
سلطانینژاد تصریح کرد: برای مثال پوشش سفید و عمامه بلند در میان مردمان مناطق گرمسیری ایران، علاوه بر جلوگیری از گرمی هوا و سوختگی پوست، موجب زیبایی آنها نیز مي شود.
وی خاطرنشان کرد: هر منطقه جهان دارای پوششی مناسب با محیط همان منطقه است و نمیتوانيم برای مثال پوشش مردمان اسکیمو در آمریکا را در خراسان جنوبی مورد استفاده قرار دهیم.
کارشناس فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان در خصوص آزادی حجاب در جامعه نیز گفت: وقوع این امر در جامعه مسیر نیست؛ چرا که در اين صورت افراد سودجو به فرهنگ جامعه آسیب خواهند رساند و این موضوع زمینه بسیاری از انحرافات را در جامعه فراهم میکند.
سلطانینژاد در خصوص برخورد با افراد کم حجاب اظهار داشت: قطعا نمیتوان امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه نادیده گرفت، ولی باید برخوردهای مناسبی صورت گیرد که به لطف الهی در حال حاضر برخوردهای مناسبی با اینگونه افراد صورت میگیرد.