پاسخ به:(صندلی داغ)میهمان mty1378
1-زبان دوم هم بلدین؟ نع
2-اگه قراربود تويه شهر ديگه به دنيا بياين دوست داشتي كجاي ايران باشه؟ برام فرقی نداره چون همه جای ایران عزیزه
3-بهترین کارتونی که تو زندگیت دیدی چی بوده؟ موش و گربه
یه سوال کامپیوتری:
موقع تحویل پروژه به استاد، پروژه تون ویروسی و غیر قابل اجرا باشه، عکس العمل و قیافه تان چطور میشه?
آیا مهلت مجدد از استاد میگیرید یا همونجا شروع به انجام مجدد پروژه می کنید?
با فرض نداشتن نسخه پشتیبان از پروژ ه تان.
1- جمله ای که دوست دارید بقیه هم بشنوند و مو به تنشون سیخ بشه ؟
2- دوست دارید بچتون به چه چیزتون افتخار کنه؟ هنوز چیزی برای افتخار ندارم بزارید به اون مرحله برسم و بچه دار بشم بعد
با سلام خدمت شما سلام
1- چپ دستی یا راست دست ؟ راست دستم
2- در زمان گرفتاری و مشکلات بیشتر با چه کسی درد و دل میکنی ؟ سعی میکنم زیاد درد و دل نکنم با کسی اگرم درد و دل کردم با یه غریبه ی مجازی که نشناستم
3- معمولاً با کی میری خرید ؟ آخرین بار که رفتی چی خریدی؟ اخرین بار تنها رفتم و یه واریسون خریدم
4- آخرین بار از کی هدیه گرفتی و به کی هدیه دادی ؟؟ چی بود ؟؟ از مادر جونم هدیه گرفتم یه وسیله تزیینی بود . متاسفانه مدته زیادیه به کسی هدیه نتونستم بدم
وقتی تو موقعیت حساس و اضطراری گوشی تون هنگ بکنه، با گوشی تون چیکار میکنین?
1-چه چيزي تو زندگيتان مهمه 3 مورد ذکر کنيد؟ پیشرفت موفقیت و بازهم پیشرفت
2-از اينكه روي صندلي داغ نشوندنتون چه احساسي داريد؟ داغه
3-و به چه زبانهایی مسلط هستید؟؟؟ (ترکی ، فارسی، آذری، عربی، انگلیسی و ... ) والا هیشکودوم
جسن گچل چند تا مو داره؟ به تعداد موهای روی سر شما
سلام سلام
عکس پروفایلتون معنیش چیه ؟ والا تو این حالت پشت پنجره بارونو دلتنگیو حس بینظیریه
سلام. سلام
در پاسخ به سوالات قبلی فرمودین :اگه همه بدحجابا و باحجابا هرکدوم تو یه مکان جدا زندگی میکردن اونوقت مزایا و مضرات حجابشون مشخص میشد .
میشه تو ضیح بدین ؟؟مضرات حجاب رو فرمودین ؟؟مگه حجاب داشتن مضراتم داره ؟؟؟
ممنون
شرمنده منظورمو بد رسوندم . مزایای حجاب و معایب بد حجابی منظورم بود
نظرتون در مورد حقوق های نجومی چیه? اصلا خوب نیست هرکس به اندازه ی زحمت و ارزش کارش باید حقوق بگیره
چند درصد افراد را لایق دریافت حقوق زیر خط فقر یا همون زیر 1.5 میلیون نمیدونید? نظری در این باره نمیدونم ببخشید
از در آمدتون راضی هستین? فعلا هنوز به مرحله درامد نرسیدم و کار اموز هستم
نظرتون راجع به کنکور و نحوه برگزاری آن چیه?
کنکور جای بحث زیاد داره فقط همینو بگم که نحوه برگزاریش رو نمیدونم دوماه دیگه که کنکور دادم میگم ولی بنظرم نتایجش اصلا خوب نیست
1- چه چیزی بیشتر از همه باعث خوشحالی شما می شود و یا انتظار اتفاق افتادن آن را دارید؟
2- چه چیزی باعث ناراحتی، از بین رفتن صبر و در نهایت عصبانیت شما می شود؟
1- بزرگترین فداکاری که تا حالا انجام دادین چی بوده ؟
2- بهترین لطیفه ای که تا کنون شنیده اید ؟
3- آخرین باری که با تمام وجود گریه کردی و خندیدی کی بوده؟
موقع تحویل پروژه به استاد، پروژه تون ویروسی و غیر قابل اجرا باشه، عکس العمل و قیافه تان چطور میشه? سکته تاحالا تا مرزش رفتم تجربه دارم :|
آیا مهلت مجدد از استاد میگیرید یا همونجا شروع به انجام مجدد پروژه می کنید? اگر وقتی باشه سریع همونجا انجامش میدم
با فرض نداشتن نسخه پشتیبان از پروژ ه تان. نسخه پشتیبانم همیشه تو خونس رو سیستمم پ به هیچ دردیم در اون لحظه نمیخوره