مواد لازم:
*تخم مرغ -4 عدد
*شکر – سه چهارم پیمانه
*کره – 100 گرم
*شیر – 2 پیمانه
*آرد – یک پیمانه به اضافه یک قاشق غذاخوری
*وانیل – کمی
طرز تهیه:
*تخم مرغها را از هم جدا کنید و زرده را با شکر هم بزنید تا خامهای شود.
*کره آبشده را که به دمای اتاق رسیده است اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید.
*شیر را اضافه کنید و هم بزنید.
*آرد را کمکم اضافه کنید و هم بزنید.
*در ظرف دیگری سفیده را هم بزنید تا کف کند. سپس به مخلوط زرده اضافه کنید و خوب هم بزنید.
*ظرف مناسب راکمی چرب کنید و مایه کیک را در آن بریزید و به مدت 30 دقیقه در دمای 175 سانتیگراد در فر بگذارید.
*پس از سرد شدن با پودر قندیا هر خوراکی دیگری تزیین و سرو کنید.