این رادار ضمن اینکه امواج آن قادر به عبور از دیوار و اجسام سخت است اشیاء را در پشت دیوارها به صورت سه بعدی بازسازی میکتد. امکان تصویربرداری با وضوح بسیار بالا از اشیای داخل یک ساختمان نقش مهمی در عملیاتهای نظامی خواهد داشت. این فناوری بسیار بهینهتر از سامانههای ردیابی گرمایی است. در ردیابی گرمایی رادار میتواند تنها افراد و اجسام را بر اساس دما تشخیص دهد. این رادار اما میتواند در عملیاتهای تظامی تسلیحات افراد،تانکها و خودروهای زرهی را در نقاط دور از دید تشخیص دهد. همچنین این فناوری امکان مشاهده جلیقههای انفجاری که در زیر لباسهای عامل انتحاری پنهان شده است را فراهم میکند.
استفاده از امواج تراهرتز مد نظر بسیاری از صنایع نظامی جهان است. در فیزیک، تابش تراهرتز قسمتی از امواج الکترومغناطیسی است که در محدوده فرکانس ۰٫۳ تا ۳ تراهرتز قرار دارد. اصطلاح تراهرتز به تابش الکترومغناطیسی در بازه فرکانس بین طیف فرکانسی ریزموج، ۳۰۰ گیگاهرتز (۳×۱۰۱۱ Hz ) و طیف فرکانسی مادون قرمز، ۳۰۰۰ گیگاهرتز (۳×۱۰۱۲ Hz) گفته می شود.
از نقطه نظر عملی، تابش تراهرتز به دلیل نمایاندن ناحیه ای در الکترومغناطیس که فرکانس الکترومغناطیسی ان از دسترسی مستقیم دور مانده و باید توسط خصوصیات جایگزین طول موج یا انرژی اندازه گیری شو، بسیار مورد توجه است. به دلایلی که گفته شد، تابش تراهرتز ناحیه ای را به ما نشان می دهد که در ان امکان تولید و سوار سازی ( یا مدولاسیون) سیگنال های الکترومغناطیسی همدوس توسط ابزارهای رایج برای تولید امواج رادیویی و ریزموج همدوس، وجود ندارد و بنابراین ابزارهای و روش های جدیدی نیاز است.