چطوری درست کنيم:
5 عدد تخم مرغ رو با دو لیوان شکر با کمی وانیل ،با همزن حدود ٨الی ده دقیقه همزده،
بعد سه پیمانه آرد (سرخالی)و یک ق غ بکینگ پودر رو الک کرده به مواد اضافه کرده،خوب مخلوط میکنیم
سپس یک لیوان شیر ولرم رو با یک لیوان (سرخالی)روغن مایع با هم یکی کرده و به مواد اضافه کرده کامل همزده بعد داخل قالب یا ظرف پیرکس ریخته ،برای 50 الی 55 دقیقه در فر با دمای ١٨٠میذاریم که آماده شه.
شربت:
بعد از پختن و سرد شدن کیک،به اندازه های دلخواه کیک رو برش داده،بعد دو (فنجان )سرخالی شکر رو با دو (فنجان)اب بذارید روی حرارت تا حدودا ٥ دقیقه بجوشه،بعد دو ق چ پودر هل اضاف کنید و بعد از کمی خنک شدن روی تمامی سطح کیک بریزید و تزیین کنید. به ️میزان شکر و آب برای شربت دقت کنید که پیمانه فنجان است.