چی لازم داريم:
باقالای زرد خیسکرده یک پیمانه
آب لیمو تازه و روغن زیتون از هر کدام دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
جعفری یا گشنیز خردشده دو قاشق غذاخوری
چطور بپزيم:
باقالا را همراه دو لیوان آب جوش آورده سپس حرارت را کم کرده و در ظرف را نیمه باز بگذارید و به مدت یک ساعت آن را بپزید. پس از این مدت باقالا را در آبکش ریخته آب آن که رفت در غذاساز بریزید یا اینکه آن را بکوبید تا نرم شود. در قابلمه روغن زیتون ریخته نمک، فلفل و باقالا را بیفزایید. اگر لازم بود به آن کمی آبجوش اضافه کرده پنج دقیقه دیگر سوپ را بجوشانید. در هنگام سرو میتوانید جعفری یا گشنیز را روی آن ریخته و با آب لیمو میل کنید.