دنبال یک سحری مقوی میگردید؟ از غذاهای مرسوم خسته شدهاید و میخواهید یک غذای اشتها باز کن برای سحر درست کنید؟ بره پلو (کبسه اللحم) عربی را به شما پیشنهاد میکنیم. این غذا، اگرچه در اصل از کشورهای عربی میآید اما با کمی تغییرات در استان هرمزگان به عنوان یک غذای محلی پخته میشود.
چی لازم داريم:
برنج ۲ فنجان
شکر ۳۰ گرم
جعفری کمی
گوشت گوسفند ۲۵۰ گرم
کشمش ۶۰ گرم
گوجه فرنگی ۳عدد
بادام ۶۰ گرم
آب گوشت ۴ فنجان
فلفل سیاه ۱ قاشق مرباخوری
فلفل هندی ۱ قاشق مرباخوری
ادویه نصف?قاشق ?مرباخوری
پیاز ۳ عدد
چطور بپزيم:
روغن را در قابلمه بریزید و گوشت گوسفند (بهتر است فیله یا ماهیچه باشد) را قطعه قطعه کرده در روغن تفت دهید. سپس گوشت را بیرون آورده و پیاز خرد شده را در قابلمه سرخ کنید.
توصیه میکنیم از کره یا روغن حیوانی استفاده کنید. پس از سرخ شدن پیاز، مغز بادام کوبیده و برنج را به پیازداغ اضافه کنید و ۵دقیقه تفت دهید.
سپس ادویهها و کشمش و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و به اندازهای که آب روی مواد را بگیرد، آب اضافه کنید. سپس اجازه دهید برنج روی آتش ملایم بپزد. وقتی آب غذا کشیده شد، گوشت گوسفند و جعفری را اضافه کنید تا لای برنج دم بکشند. سپس آن را در دیس کشیده و سرو کنید.