0

«فلافل سیب زمینی» خوشمزه به شرط تند بودن

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

«فلافل سیب زمینی» خوشمزه به شرط تند بودن

«فلافل سیب زمینی» خوشمزه به شرط تند بودن

 

چی لازم داريم:
سیب زمینی متوسط - ۴عدد
آردنخود - یک پیمانه
رازیانه - یک قاشق چای خوری
پودر فلفل - یک یا نصف قاشق چای خوری
کنجد - یک قاشق مرباخوری
نمک - کمی
روغن - یک پیمانه برای سرخ کردن
آب - نصف پیمانه
برگ شنبلیله خرد شده - یک قاشق مرباخوری

 

چطور بپزيم:
سیب زمینی ها را پوست کنید و حلقه حلقه برش نازک بزنید و در آب خیس کنید.
آب و آرد نخود را طوری هم بزنید که غلظت خامه شل را پیدا کند.
رازیانه، پودرفلفل، کنجد، نمک و شنبلیله خرد شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
روغن را در ماهیتابه داغ کنید و هر بار یک عدد از برش ها را در مایه تهیه شده بغلتانید و در روغن سرخ کنید.
فلافل را داغ، داغ و تند با سس موردنظر سرو کنید.

 

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 2 تیر 1395  12:48 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها