چی لازم داريم:
سیب زمینی متوسط - ۴عدد
آردنخود - یک پیمانه
رازیانه - یک قاشق چای خوری
پودر فلفل - یک یا نصف قاشق چای خوری
کنجد - یک قاشق مرباخوری
نمک - کمی
روغن - یک پیمانه برای سرخ کردن
آب - نصف پیمانه
برگ شنبلیله خرد شده - یک قاشق مرباخوری
چطور بپزيم:
سیب زمینی ها را پوست کنید و حلقه حلقه برش نازک بزنید و در آب خیس کنید.
آب و آرد نخود را طوری هم بزنید که غلظت خامه شل را پیدا کند.
رازیانه، پودرفلفل، کنجد، نمک و شنبلیله خرد شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
روغن را در ماهیتابه داغ کنید و هر بار یک عدد از برش ها را در مایه تهیه شده بغلتانید و در روغن سرخ کنید.
فلافل را داغ، داغ و تند با سس موردنظر سرو کنید.