چی لازم داريم:
آرد 2 پیمانه
شکر 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
مایه خمیر فوری 1 قاشق غذاخوری
آب ولرم به میزان لازم(طوری که انگشت نسوزد)
مغز گردو خورد شده سه قاشق
کشمش به دلخواه
چطور بپزيم:
در یک کاسه آرد و شکر و نمک و مایه خمیر فوری را می ریزیم و با قاشق مخلوط می کنیم. سپس روغن را ریخته و کم کم آب ولرم را اضافه می کنیم و با دست ورز می دهیم تا خمیری بدست آید که چسبندگی کمی داشته باشد. سپس خمیر را در محیط گرم آشپزخانه قرار داده و نیم ساعت صبر می کنیم تا حجمش دو برابر شود و بعد مجددا خمیر را ورز می دهیم.
نوبت شکل دادن به خمیر هاست.
خمیر را به اندازه ی پرتقال برمیداریم و کف یک سینی چرب شده قرار می دهیم و با دست کمی روی آنرا می فشاریم و شکلش می دهیم. و مجددا نیم ساعت دیگر در فضای اتاق قرارش می دهیم.
در یک ظرف نچسب یا قابلمه مقدار کمی روغن میریزیم و می گذاریم تا داغ شود خمیر را با احتیاط در قابلمه می گذاریم و شعله را کم می کنیم ( می توانید در این مرحله تخم مرغ زده شده یا کنجد به آن اضافه کنید ). درب قابلمه را می گذاریم اما باید مدام آنرا چک کنیم تا نسوزد بعد طرف دیگرش را مثل کتلت سرخ می کنیم.
به همین سادگی یک نان خانگی مقوی دارید.